logo

ZBEÜ EKİBİ AVRUPA YÜKSEKÖĞRETİM FUARINDA

  • Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Avrupa’nın en büyük Yükseköğretim Fuarında yerini aldı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi(ZBEÜ) ekibi, İspanya’da düzenlenen Avrupa’nın en yüksek katılıma sahip yükseköğretim fuarında yerini aldı.

İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenen fuara ZBEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Doç. Dr. Murat İnce, Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hikmet Yazıcı ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Feray Çiçek katıldı.

3 gün sürecek olan #EAIE2022 fuarında Üniversite yetkilileri, Dünya’nın çeşitli ülkelerinden gelen temsilcilerle görüşmeler yaparak karşılıklı işbirliği olasılıklarını değerlendirdi.

Fuar ile ilgili konuşan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, yüksek katılımlı fuarda ZBEÜ’nün de yer almasından büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi ve “Yenilikçi ve girişimci bir ruha sahip olan Üniversitemizin Avrupa’da daha tanınır bir üniversite haline gelmesi konusunda girişimlerimiz sürecek. Bu süreçte Erasmus+ anlaşmalarımızın sayısını arttırmayı hedefliyoruz” dedi.

Prof. Dr. Kutoğlu, Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e bu süreçte sunduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.

Paylaşın:
290 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ