logo

ZBEÜ İLE ERDEMİR’DEN, YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER İÇİN İŞ BİRLİĞİ

  • Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) ile Ereğli Demir Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (ERDEMİR) arasında, akademisyenler ve sektör uzmanları arasındaki bilgi ve deneyim paylaşımını arttırmak ve sürdürülebilir çözümler geliştirmek adına iş birliği yapmak için protokol imzaladı.

ZBEÜ’den verilen bilgiye göre; İş sağlığı, güvenliği ve çevre konularında önemli bir adımı temsil eden protokol ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ile ERDEMİR Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker arasında imzalandı. İş birliği çerçevesinde, ulusal ve uluslararası mevzuat ve standartlar göz önünde bulundurularak değerlendirmeler yapılacak ve ortak bilimsel araştırmalar ile eğitim programları düzenlenecek. Ayrıca, mevcut çalışma disiplinlerinde iyileştirmeler sağlanarak, iş sağlığı, güvenliği ve çevre alanlarında ileri teknoloji uygulamaları olan insansız sistemler, dijital ikiz ve yapay zekâ gibi yenilikçi çözümler üretilecek.

Bu iş birliği, akademisyenler ve sektör uzmanları arasındaki etkileşimi artırarak bilgi ve deneyim paylaşımını teşvik edecek, böylelikle sürdürülebilir çözümlerin geliştirilmesine önemli bir katkı sağlayacak bir platform oluşturacak.

ZBEÜ’de gerçekleştirilen protokol imza törenine, Erdemir İnsan Kaynakları Direktörü Atilla Yelboğa ile Erdemir Kurumsal İletişim Müdürü Pınar Elmas Adalı’nın da katıldığı görüldü.

Paylaşın:
190 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ