logo

ZGC BAŞKANI DERYA AKBIYIK’IN BABA ACISI!

  • Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti(ZGC) Başkanı Derya Akbıyık’ın babası Çetin Akbıyık dualar eşliğinde toprağa verildi.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti(ZGC) Başkanı Derya Akbıyık’ın babası Çetin Akbıyık (80) düne gece geç saatlerde vefat etti.

Merhum Akbıyık bugün öğleden önce  evde helallik alınmasından Uzun Mehmet Camii’nde Cuma Namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

KATILIM :

Cenazeye Akbıyık ailesi ve yakınları başta olmak üzere; Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ahmet Çolakoğlu, CHP Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak eski Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk iyi Parti İl Başkanı Erdal Gülay Çaycuma Belediye başkanı Bülent Kantarcı, Demokrasi ve Atılım Partisi İl Başkanı Samet Albayrak, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Büyük Birlik Partisi Zonguldak milletvekili Adayı Hüseyin uysal, İl Jandarma Komutanı Albay Cezmi Yalınkılıç, CHP Zonguldak milletvekili adayı Doğa Şanlıoğlu, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıdaki kişi katıldı.

Cenazeye katılanlar Derya Akbıyık ve ailesine taziyelerin sunarak acısını paylaştı. Kılınan cenaze namazının ardından Merhum Çetin Akbıyık, Kırat Mezarlığı’nda dualar ve gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

Haber hayat Yayıncılık ekibi olarak ; Merhuma Allah’tan rahmet, Derya Akbıyık ve ailesine de sabır ve başsağlığı diliyoruz. (Kaynak: Yeni Adım)

Paylaşın:
357 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ