logo

ZİRVE MESAJI : “ÜLKEMİZ İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

  • Oyak Maden Metalürji Grubu, Capital Dergisinin “Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi” araştırması sonuçlarını değerlendirirken, “Erdemir sektöründe zirvede, İsdemir 2’nci sırada yer alıyor. Sektörümüzün lideri olarak ülkemiz için üretmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Ekonomi temalı Capital Dergisi 2022 yılı ciro verilerine göre “Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi” araştırması sonuçlarını açıkladı.

Araştırma sonuçlarına göre, Listenin ilk iki sırasındaki Tüpraş ve Türk Hava Yolları değişmedi. Oyak Maden Metalürji şirketlerinden Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) ise listede 11. sırada yer aldı. ERDEMİR 2021 sonuçlarına göre 6. sırada yer alıyordu.

Listeye göre Oyak Maden Metalürji şirketlerinden İskenderun Demir Çelik (İSDEMİR) 15. sırada, Karabük Demir çelik (KARDEMİR) ise 63. sırada yer aldı.

Oyak Maden Metalürji Grubu, Ekonomi Dergisi Capital’in sonuçlarını “Demir -Çelik Sektörünün Lideriyiz” başlığı ile değerlendirirken, “Capital dergisi tarafından gerçekleştirilen “Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi” araştırmasında Erdemir sektöründe zirvede, İsdemir 2’nci sırada yer alıyor. Sektörümüzün lideri olarak ülkemiz için üretmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
481 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ