logo

ZONA, GAZETECİ FİKRİ KAPAN’I YATAĞA DÜŞÜRDÜ!

Kdz. Ereğli’de Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Fikri Kapan, 3 haftadır zona hastalığı ile mücadele ediyor. Kapan, evinde yatarak ilaç tedavisi görüyor ve hızla iyileşiyor.

Kdz. Ereğli’de Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Fikri Kapan, Aralık ayı ortalarından bu yana, yakalandığı zona hastalığı ile mücadele ediyor. Genellikle yorgunluk ve aşrı strese bağlı nedenlerle her yaştan kişide ortaya çıkabilen zona’nın iyileşme seyri, kişinin vücudunun tedaviye gösterdiği tepkilere ve bağışıklık sistemine bağlı olarak 1,5-2 aya kadar sürebiliyor.

EVİNDEN ÇALIŞIYOR

Zona rahatsızlığı nedeni ile başvurduğu doktorların tavsiyesi üzerine evinde ilaç tedavisi gören ve gazetecilik mesleğini bilgisayarı başına sürdürmeye çalışan Kapan, Gazetemizden Doğan Gönüllü ile telefonla görüştü.

Bir an önce iyileşip işinin başına dönmek istediğini ifade eden Kapan, “Zona beni yatağa düşürdü! Ağır tempoda evden çalışmaya gayret ediyorum. Yaralarım ilaç tedavisi sonucu çok şükür iyileşmeye başlasa da tam olarak geçmiş değil. Bu süre zarfında işlerim, daha doğrusu haberlerim aksıyor ama tüm okurlarımdan ve kamuoyundan beni anlayışla karşılamalarını bekliyorum. Bu vesile ile tedavime katkı sağlayan değerli doktorlarım başta olmak üzere, desteklerini esirgemeyen meslektaşlarıma ve beni/ailemi arayıp hatırımızı soran, tüm eş-dost, okurlarıma, ilçe yöneticilerine teşekkür ediyorum. ” diye konuştu.

Meslektaşımıza geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyoruz.

Paylaşın:
2636 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ