logo

ZONGULDAK AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Zonguldak Aile Hekimleri Derneği olağanüstü genel kurulda yeni yönetim kurulunu belirledi. Dernek Başkanlığı görevini Dr. Tarkan Aktemur üstlendi.

Zonguldak Aile Hekimleri Derneği, Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi. 7 Aralık cumartesi günü Tabipler Lokalinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısındaki seçim sonucunda yeni yönetim belirlendi.

DR AKTEMUR’LA DEVAM…

Yapılan seçimler sonucu, Dr. Tarkan Aktemur, Dr. Oğuz Uçar, Dr. Ebru Hazer, Dr. Tuğba Beyazçiçek ve Dr. Zekeriya Gündoğdu’dan oluşan yeni yönetim kurulunda, başkanlığı Dr Tarkan Aktemur üstlendi. Yönetim Kurulu görev dağılımı sonrası kısa bir açıklama yapan Dr. Aktemur, birlik beraberlik mesajları vererek, “Başta yönetim kurulu başkanı Dr. Nilüfer Ay Kurt olmak üzere tüm ZAHED üyelerine teşekkür eder, birlikte daha güçlü olduğumuzu, desteklerini her zaman beklediğimizi hatırlatırız. Aile Hekimliğinin çalışma huzuru ve sosyokültürel yapısını en yukarıya taşımak için bayrağı büyük bir heyecanla devraldık. Hayırlı olmasını diliyoruz. ” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
1423 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ