logo

ZONGULDAK AK PARTİ TEŞKİLATI İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi. 30 Nisan Cumartesi günü Zonguldak’ta Alaborina Restoran’da düzenlenen teşkilat iftarına, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve il Genel Meclis Üyeleri ve belediye başkanları ile meclis üyeleri katıldı.

İftar öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı video konferansla bağlantısını izleyen teşkilat üyeleri ardından iftarını açtı.

MİLLETVEKİLLERİNDEN BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI

AK Parti İl Başkanı Tosun ile milletvekilleri Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu ve Polat Türkmen konuşmalarında birlik beraberlik mesajları verdiler. Türkmen “Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi bizde makamın önemi yok. Bizde hizmetkarlık vazifesi verilmiştir. Bu partiyi millet kurmuş bunun devamını da millet getiriyor. Cumhurbaşkanımızla başlayan bu yolculuk inşallah 2023-2053-2071 gibi ülkemizin gençliğimizin gelecek nesillerin önüne koyduğu hedeflere hep birlikte kardeşlik içerisinde yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
463 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ