logo

ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI DR. ALAN’IN TIP BAYRAMI MESAJI

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile yayınladığı mesajda, “Canımızı emanet ettiğimiz, adeta mesleklerin en yücesini, kıymetlisini icra eden, günün 24 saati kesintisiz verilen sağlık hizmetlerinde emeği, katkısı olan ve sağlıklı toplumların oluşmasında emek veren sağlık personelimizin de hayatımızdaki yeri yadsınamaz.” dedi.

Alan yazılı mesajında şunları kaydetti:

Gece gündüz demeden her yerde ve her koşulda görevlerini büyük özveriyle yapan, kendisini insanlığa hizmet etmeye adamış hekimlerimiz ve sağlık personelimizin amacı hastalanan vatandaşlarımızı sağlığına kavuşturmaktır.
Yaratılanın en şereflisi olan insanı yaşatmak gibi son derece kutsal bir görevi, değeri hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek manevi bir hazla icra eden hekimlerimiz, ‘Önce İnsan’ ilkesi ile gece gündüz demeden özveri ile çalışmaktadırlar.
Canımızı emanet ettiğimiz, adeta mesleklerin en yücesini, kıymetlisini icra eden, günün 24 saati kesintisiz verilen sağlık hizmetlerinde emeği, katkısı olan ve sağlıklı toplumların oluşmasında emek veren sağlık personelimizin de hayatımızdaki yeri yadsınamaz.
Türk Hekimlerimizin çalışma azmi tarih boyunca hiçbir zaman azalmamış, aksine artarak ülkemizin içinde bulunduğu her koşul ve şartta sonsuz özveri ile devam etmiştir.
Bir nefes sıhhatin bile değerinin bilincinde olarak; hiçbir ayrım gözetmeden sağlıklı ve mutlu bir hayat sunmayı ilke edinen, en güç koşullarda bile fedakârca çalışan tüm meslektaşlarımın ‘14 Mart Tıp Bayramını can-ı gönülden kutlar, bu kutsal meslekteki özverili çalışmalarından dolayı tebrik eder, şükranlarımı sunarım.

Paylaşın:
731 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ