logo

ZONGULDAK MÜSİAD İFTARINDA ‘TURİZM VE SANAYİ’ KONUŞULDU

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, MÜSİAD İftarında il çapında çok sayıda turizm değeri olduğunu dikkat çekti ve “Bizim değerlerimiz Doğu Karadeniz’den aşağı değil. Tek eksiğimiz turizm alanında girişimcimiz yok. Turizm alanında da girişimde bulunursa kazançlı çıkarsınız. Zonguldak turizm alanında 3-4 yıla gelişecek kesinlikle. Bunu şimdiden görebiliyoruz.” diye konuştu. MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Soner Meşe, ise Filyos projesinden bahisle “Zonguldak geleceği çok parlak ilimiz.” dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Temsilciliği geleneksel iftar programını Kilimli Radartepe Restoranda düzenledi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Soner Meşe, Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Mustafa Aktaş ve MÜSİAD Zonguldak Başkanı Salih Kuvvetli’nin de katıldığı iftar programında iş insanlarına yönelik önemli mesajlar verildi.

Bir gününü Zonguldak’a ayırıp Filyos limanı başta olmak üzere yatırımcıları gezip sorunlarını dinleyen MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Soner Meşe, “Zonguldak geleceği çok parlak ilimiz. Cumhurbaşkanımız 2 il üzerinde özellikle duruyor. Cumhurbaşkanımızla geçtiğimiz günlerde sürekli Zonguldak’ı konuştuk. Türkiye’deki 10 büyük şeyden 4’ü Zonguldak’ta olacak” dedi. 

VALİ TUTULMAZ UMUTLU KONUŞTU

Türkiye ekonomisine yıllar öncesinden verdiği destek nedeniyle Zonguldak’ın adının büyüklüğüne dikkat çeken Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, “Zonguldak adı büyük bir şehir… Kömürün azalmasıyla geriye gitme vardı. Doğalgaz ve Filyos Projesiyle canlanmaya tekrar başladı. Bununla birlikte sevindirici bir taraf da girişimciliğin de artması. Zonguldak ekonomik ve istihdam açısından eski günlerine geri dönüyor” dedi. 

TURİZM VURGUSU!

Zonguldak’ın turizm değerlerinin de çok olduğuna dikkat çeken Vali Tutulmaz, şunları söyledi:

“Turizm bugüne kadar gelişmemiş. Bizim öngörümüz çok daha kişinin gelmesini sağlayacak değerlerimiz var. Çok sayıda değerimiz var. Bizim değerlerimiz Doğu Karadeniz’den aşağı değil. Tek eksiğimiz turizm alanında girişimcimiz yok. Turizm alanında da girişimde bulunursa kazançlı çıkarsınız. Zonguldak turizm alanında 3-4 yıla gelişecek kesinlikle. Bunu şimdiden görebiliyoruz.”

“GELECEĞİ ÇOK PARLAK İLİMİZ”

Bir gününü Zonguldak’a ayırarak Filyos bölgesi başta olmak üzere yatırım alanlarını ziyaret eden MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Soner Meşe, “Zonguldak geleceği çok parlak ilimiz. Cumhurbaşkanımız 2 il üzerinde özellikle duruyor. Bunlardan biri de Zonguldak… Cumhurbaşkanımızla geçtiğimiz günlerde sürekli Zonguldak’ı konuştuk. Türkiye’deki 10 büyük şeyden 4’ü Zonguldak’ta olacak. Geleceği çok parlak ilimiz. Şehrin gelişmesi ve yatırımlar konusunda biz MÜSİAD ailesine düşen bir şey olursa her zaman desteğe hazırız” dedi.

ZONGULDAK’A ŞUBE MÜJDESİ, DESTEK SÖZÜ…

MÜSİAD’ın ilkelerden taviz vermediğini hatırlatan MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Soner Meşe, “MÜSİAD 81 ilde… Biz büyük bir aileyiz. Buradan müjdeyi verebilirim, Zonguldak ilimiz 54. Şubemiz olacak. İlk toplantıda kararı görüşeceğiz. Bunun müjdesini veriyorum” dedi.

MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Soner Meşe, ayrıca beyin kanaması sonucu felç geçiren MÜSİAD Zonguldak kurucu başkanı Salih Yılmaz ile de görüntülü görüşerek hasret giderdi. 

TOGG İLE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

İftar programında ayrıcı söz alan SF. Sandalye Fabrikaları Grup Şirketleri Başkanı MÜSİAD üyesi Ali Karakaş, TOGG’un plastik aksanının tamamını yapabilecek teknolojiye sahip olduklarını hatırlatıp gelen teklif üzerine görüşmelerin devam ettiğini açıkladı.

Paylaşın:
438 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ