logo

ZONGULDAK TSO ‘ARABULUCULUK MERKEZİ’ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, oda bünyesinde ‘Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi’nin faaliyete geçmesi kapsamında Zonguldak Baro Başkanı Av. Türker Kapkaç’ı ziyaret etti.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, oda bünyesinde ‘Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi’ni faaliyete geçirmeye hazırlanıyor.

“ZAMAN VE İTİBAR KAYBI ÖNLENECEK”

İş dünyasında yaşanan hukuki sorunları mahkemeye taşımadan çok daha kısa sürede ortadan kaldırmak amacı ile ‘Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi’ni faaliyete geçirme girişimlerine başlandığını duyuran Demir, “böylelikle üyelerimizin ticari ilişkilerinde zaman ve itibar kayıplarına uğramasının önüne geçilmesini hedefliyoruz” dedi.

ARABULUCU AVUKAT LİSTESİ OLUŞTURULACAK

TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi işbirliğiyle kurulan ‘‘Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi”nin faaliyete geçmesi kapsamında Zonguldak Baro Başkanı Av. Türker Kapkaç ve Baro Başkan Yardımcısı Av. Özberk Papila’yı, Oda Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya ile birlikte ziyaret ettiğini açıklayan Demir, Arabulucu Avukat listesi oluşturulması konularında görüş alış verişinde bulunduğunu bildirdi.

Paylaşın:
537 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ