logo

ZONGULDAK TSO, DEĞER KATANLARI ÖDÜLLENDİRECEK

  • Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir “Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi Açılışı ve Değer Katanlar Ödül Töreni’ düzenleneceğini açıkladı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile “Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi Açılışı ve Değer Katanlar Ödül Töreni’ düzenleneceğini açıkladı.

Başkan Demir, 5 Haziran 2022 Pazar günü saat 10.30’da Zonguldak Dedeman Otelde gerçekleştirilecek olan törene tüm üyeleri şu ifadelerle davet etti:

“…Organizasyonumuz ile, TOBB Uyum ve Odamız arasında imzalanan sözleşmeyle üyelerimizin istifadeleri için Odamızda faaliyet gösterecek olan ZTSO Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi’nin açılışı ve ilimize değer katanlar için ödül törenini gerçekleştireceğiz. Bu anlamlı günde tüm üyelerimizi Zonguldak Dedeman Otel’de gerçekleştireceğimiz törene davet ediyorum.”

Öte yandan TOBB Başkanı Hisarcıkloğlu’nun aynı gün Kdz. Ereğli ve Devrek Ticaret ve Sanayi Odalarında düzenlenecek ‘Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi’ açılışlarına da katılması bekleniyor.

Paylaşın:
533 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ