logo

ZONGULDAK VALİSİ VE 5 MİLLETVEKİLİ EREĞLİ’DE

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın önderliğinde AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, CHP Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu ve siyasi parti ilçe başkanları Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın ev sahipliğinde Kdz. Ereğli Belediyesi’nde bir araya geldi.

Posbıyık, iktidar, muhalefet milletvekillerini ve il yönetimini Ereğli’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Ereğli halkı adına bu birliktelik için sizlere teşekkür ediyorum. Biz yerel yönetimlerde siyaset olmaması gerektiğine inanıyoruz. Bugünkü program bunun ilk işareti olsun” dedi. Vali Tutulmaz da katılımcı bir bakış açısıyla gerçekleşen toplantı için teşekkür etti, “Ereğli ve ilimiz için bugün önemli bir gün” dedi. Posbıyık ziyarette kentin yeni vizyon projesi Kıyı Sahil ve Kentsel Tasarım Projesi ile diğer konularda bilgilendirmede bulundu.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz önderliğinde iktidar ve muhalefet milletvekillerini Kdz. Ereğli Belediyesi’nde ağırladı.

Belediye Basın Bürosundan verilen bilgiye göre; Başkan Posbıyık, Vali Mustafa Tutulmaz,  AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, CHP Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu,AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fatih Çakır, AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul ve İyi Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu ’nu belediye girişinde karşıladı, çiçek takdim etti.

POSBIYIK: “YEREL YÖNETİMLERDE SİYASET OLMASIN

Vali Tutulmaz’a, milletvekillerine ve heyete ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Posbıyık, “Ereğli halkı adına sizleri kentimizde görmekten mutluluk duyuyorum. ‘Hoş geldiniz’ diyorum. 5 milletvekilimizin aynı anda Valimizin başkanlığında burada bir araya gelmesi memnuniyet verici bir olay. Bu memlekette sevgi, barış, dostluk olduğu müddetçe işlerin daha doğru gideceğine tüm kalbimle inanıyorum. Muhalefet, iktidar partilerinin bir arada valimizle birlikte muhalif bir belediyeyi ziyaret etmeleri beni ayrıca mutlu etti. Bizim tüm arzumuz bu. Biz yerel yönetimlerde siyaset olmaması gerektiğine inanıyoruz. O anlamda birlikteliğimizin daha fazla devam etmesi lazım. Bugünkü programı o hareketin ilk işareti olarak algılıyorum ve son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

VALİ TUTULMAZ: “EREĞLİ VE İLİMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜN

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz da katılımcılara teşekkür etti ve şunları söyledi:

“Bizleri misafir ettiğiniz için özellikle teşekkür ediyorum. İlimiz adına başkan beyin de söylediği gibi önemli bir gün. Bütün siyasi partilerin milletvekilleri, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, vali, kaymakam bir arada olabilmesi ilçemizin, ilimizin problemlerine en azından bir yönüyle katılımcı bir bakış açısıyla çözüm aranması önemli. Buna vesile olan, buraya katılan herkesi ben tebrik ediyorum. Genelde benim yöneticilik anlayışımda bunu bugüne kadar hissettirmeye çalıştım, diyalog yönteminin en geçerli akçe olduğunu düşünürüm. Katılımcı bir bakış açısını her alana yayabilirsek daha verimli olur. Sayın vekillerimize benim davetimi kırmayarak geldikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  İlçe başkanlarına ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum bizi ağırladıkları için…”

POSBIYIK, 5 MİLLETVEKİLİNE ALEMDAR İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Posbıyık, ziyarette 5 Zonguldak Milletvekili’ne Alemdar’a gazi ünvanı alınması için verdikleri mücadele nedeniyle teşekkür etti.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de önergeye destek verdiğini anlatan Posbıyık şunları ifade etti:

 “Meclis’te yarım kalan bir işimiz var. Alemdar Gemisi’nin gazi unvanı alabilmesi için 5 milletvekilimiz bir araya geldi, ortak bir önerge hazırladılar. Bu, Ereğli bakımından son derece önemli. Halkımız bu işe sıcak bakıyor ve takip ediyor. Önerge Meclis Başkanlığı’na verildi, inşallah hayırlı netice çıkacak. Geçtiğimiz günlerde İyi Parti Genel Başkanı Sayın Akşener Ereğli’ye geldi. Sayın Türkkan’la birlikte… O da katılıyor bu işe. Bu vesile ile önerge hazırlayıp TBMM Başkanlığı’na sunan Zonguldak’ımızın AK Parti ve CHP’li milletvekillerine Ereğli halkı adına bir kez daha teşekkür ediyorum.”

YENİ SAHİL PROJESİ VE CAMİ YERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Başkan Posbıyık ziyarette kentin yeni vizyon projesi Kıyı Sahil ve Kentsel Tasarım Projesi ile diğer konularda bilgilendirmede bulundu. Ayrıca Vali Tutulmaz ve 5 milletvekiline Alemdar Gemisi tablosu, Herkül heykeli ve kente özgü çeşitli hediyeler takdim etti.

Paylaşın:
620 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ