logo

ZONGULDAK ve İLÇELERİ, HOPA TSO İLE KARDEŞ OLDU

Zonguldak ve ilçeleri Ticaret ve Sanayi Odaları ile Hopa TSO arasında kardeş oda protokolü imzalandı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odaları Başkan ve yöneticilerinin; Karadeniz Bölgesi’nde gerçekleştirdikleri teknik gezi ve tecrübe paylaşımı ziyaretleri sürüyor. 

Bu bağlamda Artvin’in Hopa ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası da ziyaret edildi. Heyet, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı, Genel Sekreter Hamdi Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Ziyarete ilişkin yapılan açıklamada; Hopa Ticaret ve Sanayi Odası ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odaları arasında Kardeş Oda Protokolü imzalanarak; karşılıklı iş birliğini daha verimli hale getirilmesi, bilgi, deneyim ve iyi uygulamaların paylaşımı ile hizmet kalitesini geliştirilmesi ve İller arası ticari faaliyetlerin kuvvetlendirilmesine olanak sağlandığı ifade edildi. 

KELEŞ, “İŞ BİRLİĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş de Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı, Genel Sekreter Hamdi Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, yapılan protokol sayesinde iş birliklerinin artarak devam edeceğini belirtti. 

BALIK İŞLEME TESİSİ ZİYARET EDİLDİ

Karadeniz Bölgesi Teknik gezi ve tecrübe paylaşımı ziyaretleri kapsamında ziyaret edilen Rize ili Fındıklı ilçesinde faaliyet gösteren Kuzuoğlu Group / Lazsom Balık İşleme Tesisi ziyaretinde ise heyeti İşletme sahibi Hasan Kuzuoğlu karşıladı. 

Heyet, Kuzuoğlu’ndan Karadeniz somonu üretimi, işlenmesi ve ihracatı ile ilgili bilgiler aldı.

KATILIM:

Ziyaretlere; Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tasin Tanyıldız, Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Taha Kuyumcuoğlu,  Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gündüz Acar,Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Cihat Yaban, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Taner Arslan ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odaları Akademik Danışmanı Doç.Dr.Ferdi Kesikoğlu katılım sağladı.  

Paylaşın:
478 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ