logo

ZONGULDAK VE İLÇELERİNİN EKONOMİSİ ALAPLI’DA ELE ALINDI

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odaları rutin toplantısı Alaplı TSO ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda bir çok ekonomik konu ele alınarak değerlendirmelerde bulunulduğu açıklandı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odaları tarafından rutin olarak gerçekleştirilen İstişare Toplantısı 07 Ocak Cuma günü Alaplı Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde oda başkanları, genel sekreterleri ve yöneticilerin katılımı ile yapıldı.

FİLYOS PROJESİ, OSB’LER, KAFES BALIKÇILIĞI VE BİRÇOK KONU ELE ALINDI

Yapılan açıklamaya göre; Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak’ın açılış konuşması ve moderatörlüğünde başlayan toplantıda, sırası ile Filyos Projesi ( Filyos Limanı, Endüstri Bölgesi, Serbest Bölge ) , TPAO’nın Doğalgaz Çalışmaları, Sera OSB, yer seçimi yapılan Gökçebey OSB, Ereğli Kıyıcak mevkiinde kurulma çalışmaları devam eden Ereğli OSB, Ereğli yeni Üniversite kampüsü çalışmaları, Ereğli Tersanelerinin faaliyetlerinin geliştirilmesi çalışmaları, Zonguldak sahillerinde Kafes Balıkçılığı ile Türk Somonu üretimi, Alaplı OSB’deki yatırımcı faaliyetleri ve yer tahsislerindeki doluluk, Alaplı Meslek Yüksekokulu’nun lisans düzeyinde eğitim verecek bir yapıya kavuşturulması, Oda üyelerine yurt dışı bağlantılar sağlayacak, ihracat potansiyellerini artırmaya yönelik ortak bir yurt dışı organizasyon yapılması konuları istişare edildi.

BAŞKAN OCAK “PROJEKSİYONLERDE BULUNDUK

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, ‘’Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odaları olarak sürdürdüğümüz birliktelikten iftihar ediyorum. Hemen hemen her toplantımızı eksiksiz yapıyoruz. Bu günkü toplantımızı da eksiksiz olarak tam katılımla gerçekleştirdik. Yürütmekte olduğumuz projeleri, ilimizin ekonomisini, ticaretini, istihdamını, sosyal imkanlarını istişare ettik. Projeksiyonlarda bulunduk. Ortak bir vizyonla aklımıza akıl katarak ilerliyoruz. Katılım ve katkıları için tüm Oda yönetimlerimize teşekkür ediyorum’’ dedi. Bir sonraki toplantının Devrek Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde yapılması kararlaştırıldı.

KATILIM:

Alaplı TSO hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya; Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nedim Kaplancan, Alaplı TSO bAşkan vekili Tarık Yazıcı Yönetim Kurulu Üyeleri Şerafettin Acar ve Gökhan Güney Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odaları Akademik Danışmanı Doç.Dr.Ferdi Kesikooğlu, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Öztürk, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Tarık Yazıcı, Şerafettin Acar, Gökhan Güney, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Cihat Yaban, Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gündüz Acar, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Alper Püren, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Taner Arslan katılım sağladı.

Paylaşın:
487 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ