Zonguldaklı Gazeteciler Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimini ziyaret ederek birçok konuda görüş alışverişinde bulundu.
13 Şubat Perşembe günü Hakimiyet Gazetesi Bürosunda gerçekleşen ziyarette Susma Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bahattin Arı, Pusula Yazı İşleri Müdürü Öznur Güneş, Şafak Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fadime Yılmaz Elma, Kanal B Zonguldak Muhabiri Batuhan Darakçı ve İnanış Gazetesi Muhabiri Muhammet Karapınar; Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü ve Başkan Yardımcısı Fikri Kapan ile görüştü.
ARI: “BAYRAK YARIŞI DEVAM ETSİN”
Ziyarette konuşan Bahhatin Arı, uzun yıllardır Zonguldak’ta gazetecilik yaptığını hatırlatarak Nisan ayında yapılması planlanan Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD)Genel Kurulu için seçime girme hazırlığı yaptıklarını, bu kapsamda ERMED yönetiminden ilham alarak destek istediklerini ifade etti. Seçime girme gerekçesini mesleki kaygılara dayandıran Arı “istiyorum ki; demokratik bayrak yarışı birlik beraberlik içerisinde ve medenice devam etsin, genç arkadaşlarımız görev üstlensin.” diye konuştu.
ERMED’İN MİSYON VE VİZYON DEĞERLERİNİ HATIRLATTILAR
Gönüllü ve Kapan’da ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Arı ve ekibine başarı dileklerini iletti. Dernekçilik ve mesleki konulardaki deneyimlerini paylaşan ERMED yöneticileri, ERMED’in mesleğin, meslektaşların ve Ereğli’nin gelişimine katkı misyonu ve bölgeye, ülkeye, dünyaya entegre olma vizyonu ile faaliyet gösterdiğini hatırlattı.
“DEMOKRASİ İŞLESİN”
Zonguldak ve ilçeleri ile mesleki konular üzerinden görüş alışverişi yapan Zonguldaklı Gazeteciler ve ERMED heyeti, birçok mesleki konuda fikir birliği içinde oldu. Demokrasinin işleyişi açısından bu tür girişimlerle meslekte ilerleme kaydedileceği konusunda da görüş birliğine varılan ziyaret, çay sohbeti eşliğinde devam edip hatıra fotoğrafı ile son buldu.
BENZER HABERLER