logo

ZONGULDAK’TA POLİS HAFTASI KUTLAMALARI…

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve emniyet mensupları, polis haftası çerçevesinde Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177.Yıl dönümü ve 10 Nisan Polis haftası çerçevesinde Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Basın kapalı olarak devam eden ziyaret programı hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

ŞEHİTLİK ZİYARETİ

Öte yandan 10 Nisan Polis Haftası doğrultusunda Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve emniyet teşkilatı, şehitliği ziyaret etti.
Şehitlikte düzenlenen programa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve şehit aileleri ile çok sayıda polis memuru katıldı. Ziyarette ayrıca, Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktar, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Necmettin Candaş, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Emekli Polis Derneği Başkanı Hayrettin Gezer, Şoförler Odası Başkanı Osmanlı Bahar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veli Köktürk, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman MHP İl Başkanı Varol Demirköse ve muhtarlar da hazır bulundu.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ :

Emniyet Müdürü Fahri Aktaş şehitlik ziyaretinde şehit polis Haşim Kayık’ın mezarına karanfil bırakarak merhum Kayık’ın anne ve babasına başsağlığı diledi. Din görevlisi tarafından şehitlerin ruhuna Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilerek dualar edildi. Duaların edilmesinin ardından İl Emniyet Müdürü Aktaş; “Mazisi şan ve şerefle dolu Polis Teşkilatının 177’inci yılını coşkuyla kutlamak için bir araya geldik. Bu sırada şehitlerimizi anmasak olmazdı. Allah onlardan razı olsun, ruhları şad olsun” ifadelerini kullandı.(iha)

MADEN İŞÇİSİ EMNİYET TEŞKİLATINI KUTLADI:

Öte yandan Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, yönetim kurulu adına bir mesaj yayınlayarak Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. Yılını kutladı.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil’in mesajı şöyle;

“Toplumsal huzur ve güvenin düzenli bir şekilde sürdürülmesi, can ve mal güvenliğinin yasalar çerçevesinde korunması gibi yüksek bir sorumluluğu üstlenen Polis Teşkilatı, bu görevini 10 Nisan 1845’te Polis Nizamnamesi’nin yayınlanmasından bugüne 177 yıldır yerine getirmektedir.
Ülkemizin dört bir yanında büyük bir özveriyle gece-gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, milletimizin huzurunu ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü kutluyoruz.
Ülkemizde huzur ve güven ortamını tesis adına, terörle mücadele uğruna görevi başında şehit düşen emniyet mensuplarına Allah’tan rahmet diliyor, gazi olanlara şükranlarımızı ve görevleri başında olan personele sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz

Paylaşın:
509 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ