logo

ZONGULDAK’TA ÜNİVERSİTE – SANAYİ İŞBİRLİĞİNE NET İMZA

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi(ZBEÜ) ile  Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) arasında ‘öğrencilere mesleki uygulama olanağı sağlanması konulu’ iş birliği protokolü imzalandı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi(ZBEÜ) ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) arasındaki İşbirliği protokolü imzalandı.

21 Nisan Perşembe günü Rektörlük makamında yapılan imza töreni BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’in katılımıyla gerçekleşti.

ÖĞRENCİLERE MESLEKİ UYGULAMA OLANAĞI SAĞLANACAK

 İmzalanan protokole göre; üniversite-sanayi iş birliği kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine kayıtlı öğrencilere belirli sürelerde mesleki uygulama olanağı sağlanmasına yönelik kurallar ve esaslar görüşüldü.

BEÜ’den yapılan açıklamada, Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer protokole ilişkin değerlendirmesinde, ZTSO ile işbirliğine çok önem verdiklerini belirterek, protokolün iki kuruma da hayırlar getirmesini diledi. ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’de eğitime her zaman destek olacaklarını belirterek atılan imzaların iki kurumda da faydalı olacağını söyledi.

Paylaşın:
435 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ