logo

ZONSİAD’DAN ‘SİNERJİ VE BÜYÜME’ ATAĞI!..

  • ZONSİAD Genel Başkanı Halil İbrahim Ece, İstanbul’da düzenlenen Genişletilmiş Yönetim Kurulu İstişare Toplantısında; bir çatı altına olmanın önemine değinerek, sinerji oluşturmak ve yurt içi, yurt dışı temsilcilikleri ile büyümek istediklerini söyledi.

Merkezi İstanbul’da bulunan Zonguldak Sanayici ve İş Adamları Derneği(ZONSİAD) Yönetim Kurulu, 9 Birim Başkanlığı ve Yüksek İstişare Kurulu üyelerinin katılımı ile İstişare toplantısını gerçekleştirdi.

GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI

14 Aralık Cumartesi günü günü geniş katılımla yapılan toplantıyı; ZONSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Hukukçular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mehmet Keserci, Yüksek İstişare Kurulu Üyelerinden İstanbul Ticaret Odası Mali Müşavirler Komitesi Başkan Yardımcısı Hikmet Kabuk ve Danışma Meclisi Üyesi Mustafa Kurt yönetti. ZONSİAD’ın yeni oluşturduğu Birim Başkanlıklarında sürpriz isimler de yer aldı. Buna göre ; Zonguldak Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Gurbet Altay, Eğitim ve Hukuk Biriminde görev alırken, MHP MYK Üyesi İş Adamı Murat Kotra Yatırım ve Finans Birim Başkanlığında görev aldılar.

ECE “BÜYÜK İŞLERE İMZA ATABİLİRİZ”

Açılış konuşmasını gerçekleştiren ZONSİAD Genel Başkanı Halil İbrahim Ece önemli açıklamalarda bulundu. Derneğin faaliyetlerini özetleyen ve yeni hedeflere vurgu yapan Ece, “…Günümüze geldiğimizde artık yapılan bu çalışmalar derneğimize yeterli gelmediği gibi çalışmalarımızı artık farklı versiyonlarla yapma gereği duyulmuştur. Neden bizler ortak paydamız Zonguldak olan iş insanlarına farklı kazanım sağlamayalım. Bugün birçok iş adamımız ortaklıklardan bahsediyor. Ve içimizde ortak çalışmalar yapan iş adamlarımız var.Hep beraber küçük sermayeler koyarak büyük işler neden yapmayalım. Bu ortaklık fonu olur, ortak havuz olur, kooperatif olur adının çokta önemli yok. Bizler birbirimize inanırsak büyük işlere imza atabiliriz.Her birimizin kendi sektöründe önemli çalışmaları olan insanlar.Yapacağımız buna benzer çalışmalarla Türkiye’ye ve bölgemize örnek bir model olabiliriz. Şu an ulaşabildiğimiz İstanbul’da 500 üzerinde iş adamı mevcut. Yaptığımız araştırmalar neticesinde 1500 üzerinde de iş dünyasında bulunan hemşerimiz var.” dedi.

SİNERJİ OLUŞTURARAK BÜYÜME HEDEFİNE DOĞRU..

Yeni dönemde aktif çalışmalar yapılacağını duyuran Ece, bir çatı altında olmanın önemine değinerek, “bir araya getirdiğimizde ciddi manada hem sosyal hem ekonomik olarak çok büyük ortak sinerji oluşturabiliriz; 65 Kişilik yönetim kadrosu oluşturduk. Her birimimizde ayrı sektörlerde faaliyet gösteren iş adamlarımız bulunmaktadır. Mevcut birimlerimiz birim toplantılarını 3 aylık dönemlerde yapıp, bu çalışmaları raporlayacaktır. Yine yönetim kurulu olarak yeni yapılanma anlayışımız devam ederek ilerleyen günlerde bölge temsilciği ve yurt dışı temsilciliklerini oluşturacağız. Bununla ilgili çalışmalarımız şuan için devam ediyor. Yönetim Kurulumuza, Birim Başkanlarımıza ve birim üyelerimize çalışmalarında başarılar diliyorum. ” ifadelerini kullandı. (iha)

Paylaşın:
747 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ