logo

ZTSO, YILIN SON TOPLANTISINI CAFE AKADEMİ’DE YAPTI

  • Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası yılın son toplantısını BEÜ Cafe Akademi’de gerçekleştirdi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) yılın son toplantısını Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ve Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in katılımıyla gerçekleştirdi.

29 Aralık Perşembe günü 15 Temmuz Şehitler Kampüsündeki Akademik Cafe’de yapılan toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, ZTSO Meclis Başkanı Zafer Sağlam, Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu ve ZTSO meclis üyeleri da katılım sağladı.

Toplantıda, Ülkenin yüz yıllık tarihinde sanayi alanında büyük atılımlar gerçekleştirdiğini belirten Metin Demir, Zonguldak’ın sanayi alanındaki gelişiminde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin önemli katkılar sunduğuna dikkat çekti. Bu konudaki katkıları için Rektör Özölçer’e teşekkürlerini sunan Demir, üniversite ile yapılacak ortak faaliyetlerin kent ve ülke açısından önem taşıdığını belirtti.  Rektör Özölçer ise Üniversite olarak sanayiye destek vermeye her zaman hazır olduklarını ifade ederek birlikte çalışmanın ve ilişkileri geliştirmenin önemini vurguladı.

Toplantı toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Paylaşın:
328 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ