
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ZTSO), 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu’nun ilgili hükümleri çerçevesinde gerçekleştirilen meclis ve meslek komitesi üye seçimleri 3 Ekim’de tamamlandı.
Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’in rakipsiz-tek liste ile girdiği seçimde Saat 16.00’da oy verme işleminin sona ermesinin ardından sandıklar açılarak oylar sayıldı. Sayım sonucunda odanın yeni dönem meclis ve meslek komitesi üyeleri belirlendi.
“YENİ DÖNEM HAYIRLI OLSUN”
Seçimlerin ardından değerlendirmede bulunan ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, yeni dönem üyelerinin oda üyelerinin katılımıyla seçildiğini belirterek sonuçların Zonguldak iş dünyasına hayırlı olmasını diledi.
Seçim sürecinin bir sonraki aşamasına ilişkin bilgi veren Demir, “Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından 10 Ekim 2026 Cumartesi günü yönetim kurulu başkan ve üyelerini, disiplin kurulu üyelerini ve üst kurul delegelerini seçilen üyelerimizin oylarıyla belirleyeceğiz” dedi.
Demir, seçimlere katılım ve katkıları dolayısıyla tüm oda üyelerine teşekkür etti.



BENZER HABERLER