logo

EREĞLİLİ KIZLAR A MİLLİ TAKIM FORMASINI BURUK TANITIYOR!

  • Kdz. Ereğli Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nda yetişen sporcular, bir yandan ulusal bazında A Milli takımın yani formalarını tanıtırken, diğer yandan yetiştikleri takımın hükümetin tasarruf tedbirleri genelgesi nedeniyle kapanma tehlikesi yaşamasının burukluğunu yaşıyor.

Kdz. Ereğli Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nda yetişen ve şuanda Fenerbahçe’de oynayan Milli sporcu Ece Türkoğlu ile Galatasaray’da oynayan Milli sporcu Ebru Topçu, TFF’nin organizasyonunda A Milli Takımı’nın yeni formalarını Arda Güler, Semih Kılıçsoy ve Orkun Kökçü ile birlikte tanıttı. Ancak; Ereğli’den Milli Takıma kadar yükselen Kadın Futbolu’nda kentin gururu olan Ece Türkoğlu ve Ebru Topçu ile 32 kadın sporcuyu Milli Takıma taşıyan Kdz. Ereğli Belediyespor’un hükümetin tasarruf tedbirleri genelgesi nedeniyle kapanma tehlikesi yaşaması burukluk yaşatıyor!

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ise meclis toplantısında ve açıklamalarında konuyu sık sık gündeme getiriyor. Takımın zorda olduğunu tekrarlayan Posbıyık, yerel iş dünyasına ve milletvekillerine serzenişte bulunuyor ve “spora destek olun” çağrısı yapıyor.

  • ilgili haber bağlantısı :

Paylaşın:
229 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ