logo

CHP’Lİ KADINLAR MEME KANSERİ KONUSUNDA BİLİNÇLENDİRİLDİ

  • CHP Kdz. Ereğli Kadın Kolları Yönetimi, “Meme Kanseri” konusunda bilinçlendirme etkinliği düzenledi.

15 Ekim Salı günü düzenlenen etkinlikte Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr.Dr.Emin Damgacı, katılımcıları, “Meme kanserine neden olan genel ve kişisel risk faktörleri” sunumu ile bilgilendirdi, soruları cevaplandırdı.

Konunun önemine dikkat çeken CHP Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Neslihan Pamuk, etkinliği değerlendirdiği açıklamasında, konuşmacı Damgacı ve katılımcılara teşekkür ederek şöyle dedi:

“İnsanların meme kanserine neden olan genel ve kişisel risk faktörleri konusunda bilgilendirilmesi ve eğitilmesi kapsamında Kdz.Ereğli İlçe Kadın Kolları olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Emin Damgacı’yı davet ettik. Kadın üyelerimizin katılımıyla gerçekleşen etkinliğimizde meme kanseri ile ilgili önemli bilgiler edinerek, erken tanı ve teşhisin insan hayatında ne denli önemli olduğunu da bir kez daha anlamış olduk. Mesleki donanımı ile bizlerin bilinçlenmesine katkı sağlayan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr.Dr.Emin Damgacı’ya ve meme kanseri farkındalık ayı olması sebebiyle etkinliğimize katılan tüm kadın üyelerimize teşekkür ediyoruz.”

Paylaşın:
224 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ