logo

KALİTELİ ÜRETİM VE VERİMLİLİĞİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

  • Kdz. Ereğli TSO Yönetimi tarafından KBÜ Demir Çelik Enstitüsü iş birliği ile düzenlenen Bilgilendirme Seminerinde söz olan konuşmacılar, özellikle sanayi sektöründe kaliteli üretim ve verimli çalışmanın önemine dikkat çekerek konuyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi tarafından Karabük Üniversitesi Demir Çelik Enstitüsü iş birliği ile Bilgilendirme Semineri düzenlendi.

22 Ekim Salı günü TSO Yaşar Tetiker Konferans Salonunda düzenlenen seminere TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı-Sanayici Harun Günönü, Belediye Meclisi ve TSO Üyesi Dr. Naci Yalçınkaya,  TSO Genel Sekreteri Gündüz Acar, Sanayiciler ve iş insanları katıldı.

Günönü’nün açılış konuşması ile başlayan toplantıda Karabük Üniversitesi Demir Çelik Enstitüsü Akademisyeni konuşmacılar; Erhan Kayabaşı, Dr. Enes Öztürk ve Doç. Dr. Recep Demiröz, sunum eşliğinde yaptıkları konuşmalarda  katılımcıları bilgilendirdi.

TEKNİK DESTEK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ İÇİN İŞ BİRLİĞİ YAPILABİLECEK

Özellikle sanayi sektöründe kaliteli üretim ve verimli çalışmanın önemine dikkat çeken konuşmacılar;  ‘Karbon Ayak İzi Hesaplanması, Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması (SKDM) Raporlama, Enerji Verimliliği, Atık Yönetimi, Sürdürülebilirlik, Riskli Yapı Tespti, ve Akredite Deney Hizmetleri’ gibi konu başlıkları ile bilgilendirmede bulunarak katılımcılardan gelen soruları cevaplandırdı. Ereğli’de sanayi kültürünün gelişmiş olmasından duydukları memnuniyeti ifade eden ve teknik destek ile danışmanlık hizmetleri için iş birliğine açık olduklarını bildiren konuk konuşmacılar, TSO yönetimine teşekkür etti.

Paylaşın:
117 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ