logo

ACILI EŞTEN SON VEDA: “GÜLE GÜLE SEVGİLİM”

  • Kdz. Ereğli’de hayata veda eden Avukat eşini son yolculuğuna uğurlayan Avukat Muhittin Gürlek, cenaze töreninde yaptığı konuşmada, “güle güle sevgilim, güle güle kavga ve mücadele kadını” sözleri ile katılımcılara duygulu anlar yaşattı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Avukatlık yapan Melahat Gürlek, İstanbul’da tedavi görmekte olduğu hastanede 15 Ocak’ta hayata gözlerini yumdu.

Avukat Muhittin Gürlek’in eşi, Avukat Çağdaş Gürlek ile İş İnsanı Barış Gürlek’in annesi olan Melahat Gürlek, bir süre önce koronavirüs’e yakalanmış, devamında bir türlü iyileşemeyerek entübe edilmişti.

GÖREV YERİ ADLİYE SARAYINDAN UĞURLANDI

Merhume Gürlek için 16 Ocak Pazartesi günü Kdz. Ereğli Adliye Sarayı önünde veda töreni düzenlendi. Burada konuşma yapan eşi Muhittin Gürlek ve Zonguldak Barosu Başkanı Türker Kapkaç, Gürlek’in adalet dağıtan bir hukukçu olduğunu belirterek duygulu ifadelerle veda ettiler.

CENAZE NAMAZI…

Ardından, öğlen vakti Bozhane camisinde helallik alındıktan sonra cenaze namazı kılındı. Ailenin taziyeleri kabul ettiği cenaze törenine; Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, TSO Başkanı Arslan Keleş, Zonguldak Barosu Başkanı Avukat Türker Kapkaç, meslektaşları ve yakınları katıldı.

ACILI-MESLEKTAŞ EŞ DUYGULANDIRDI!

Cenaze namazından sonra kısa bir veda ve teşekkür konuşması yapan acılı eş Muhittin Gürlek, duygulu ifadelerle şöyle konuştu :

“Eşimi sonsuzluğa uğurluyoruz. O, ömrünü hak hukuk adalet için savaş veren, hiç bir unvan ve şöhret peşinde koşmayan, mütevazı halkın içinde bir insandı. Bize bıraktığı miras; onurlu yaşamak ve kafamızı yere eğmemekti. Bu neden müsterih olabilirsiniz hakkınızı helal etmekte… Ben ona diyorum ki; güle güle sevgilim, güle güle güzel gözlü karıcığım, güle güle kavgacı kadın, halkçı kadın… Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.”

.

İLGİLİ HABER İÇİN AŞAĞIDAKİ GÖRSELİ TIKLAYINIZ:

Paylaşın:
1247 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ

#

ACILI EŞTEN SON VEDA: “GÜLE GÜLE SEVGİLİM”” için 1 yorum

  1. Ahmet UZUN : diyor ki:

    Mekanı cennet olsun