logo

ADAY ADAYI OCAKÇI: “İŞ İNSANI DEĞİL, DOKTOR MİMARIM”

  • Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı için CHP’den Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Sertan Ocakçı, partililere hitaben yaptığı konuşmada 2019 yılında geçirdiği rahatsızlığı hatırlatarak “Şimdi sağlıklıyım hazırım  Doktor Mimar olarak bilgilerimi Ereğli belediyesine vermek için bu göreve talip oldum. İnanıyorum ki başka bir amaç gütmeden  sadece bu kenti yukarıya kaldırmak ve bu kente katmadeğer katabilmek için hep beraber yol yürüyeceğiz sizlerle.” dedi. Ocakçı ayrıca, kendisinin iş insanı olmadığını, dört üniversite bitirmiş ve yüksek lisan ile doktora tezini ‘Ereğli ve Yerel Yönetimler’ konusunda yapmış bir Doktor Mimar olduğunu, bilgilerini paylaşmak için aday adayı olduğunu söyledi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı için CHP’den Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Sertan Ocakçı, ilçe örgütünde düzenlenen basın toplantısında partililere seslendi.

Burada konuşan CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu CHP’nin değişim ve dönüşümlerin partisi olduğunu savunarak, “Cumhuriyet Halk Partisi, kurulduğu günden bugüne yeniliklerin partisi, Atatürk ilke ve devrimlerinin partisidir” dedi.

“SAĞLIKLIYIM, HAZIRIM”

Sertan Ocakçı, başvurusunun imzalı belgesini aldıktan sonra toplantıya yoğun ilgi gösteren partililere hitaben yaptığı konuşmada daha önce de ilçe başkanlığı ve belediye meclis üyeliği yaptığını ve 2019 yılında geçirdiği rahatsızlığı hatırlatarak “Şimdi sağlıklıyım hazırım  Doktor Mimar olarak bilgilerimi Ereğli belediyesine vermek için bu göreve talip oldum. İnanıyorum ki başka bir amaç gütmeden  sadece bu kenti yukarıya kaldırmak ve bu kente katmadeğer katabilmek için hep beraber yol yürüyeceğiz sizlerle.” dedi ve konuşmasının devamını balkondan yapmayı uygun gördüğü gerekçesi ile partilileri dışarıya davet etti.

Balkondaki konuşmasında 19 Kasım fırtına/sel afetini hatırlatarak geçmiş olsun ve başsağlığı mesajını ileten Ocakçı, vatandaşların çarşı esnafından alışveriş yapmasını istedi. 2014-2019 yılları arasında Ak Partili belediye kök söktürdüğünü iddia eden Ocakcı, kendisinin iş insanı olmadığını, dört üniversite bitirmiş ve tezini Ereğli ve Yerel Yönetimler konusunda yapmış bir Doktor Mimar olduğunu, bilgilerini paylaşmak için aday adayı olduğunu söyledi.

BİRÇOK KONUYA DEĞİNDİ

Ocakcı konuşmasının devamında özetle; ‘sahil bandındaki yapılaşmanın hatılı olduğunu, öncelikle derelerin ıslahının gerektiği, özel çocuklar için rehabilite projesi geliştirdiğini, belediyenin koopretifleşmeye öncülük yapması gerektiğini, seçim kitapçığını hayalden ve kandırmadan öte gitmediği için yapmayacağını, AKM ve Cumhuriyet Halkevleri projelerinin kendisine ait olduğunu, üç ayda bir belediye başkanının canlı yayında yuvarlak masa toplantısı yapması ve gelir gider tablolarının afişle belediye asılmasını şeffaflık gereği yapacağını, belediye başkanının sırça köşkte oturmaması gerektiğini, örgütle kavgalara son vereceğini, mahalle komisyonları aracılığı ile sorunların çözüleceğini’ söyledi.

Ocakcı alkışlar eşliğinde sürdürdüğü konuşmasının son bölümünde, birlik beraberlik mesajları verdi ve bir çok projesi olduğu halde şimdiden açıklayıp da çaldırmak istemediğini bildirdi.

Paylaşın:
353 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ