logo

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ÇAKIR VE TSO BAŞKANI KELEŞ ANKARA’DA…

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır ile Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Ankara’da temaslarda bulundu.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır ile Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Ankara’daçalışma ziyaretleri kapsamında TBMM’de AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’na ziyarette bulundu.

Çakır ve Keleş, ziyarette Karadeniz Ereğli’de uzunca bir süredir Tersanecilik sektörünün önünü tıkayan tapu ve irtifak hakkı sorununun aşılması için verdiği katkılardan ötürü Milletvekili Çolakoğlu’na teşekkür etti.

ZONGULDAK’IN KIRSAL KALKINMA DOSYASINI TESLİM ETTİLER

Çakır ve Keleş, ayrıca, Zonguldak’ın Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme kapsamındaki 42 İle dahil edilmesi amacıyla hazırladıkları dosyayı Çolakoğlu’na takdim etti.

Çakır ziyarette, Zonguldak’ın kırsal kalkınma kapsamına alınması konusunun da iletildiğini belirterek, “Tarım ve kırsal kalkınmayı destekleme kapsamında 42 il vardı. Bunların arasında Zonguldak bulunmuyordu. 2021’in ilk yarısında Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme kapsamı içine girecek iller yeniden belirlenecek. Yeni dönemde bunların arasına Zonguldak’ın dahil edilmesi noktasında dosyamızı sunduk. Sayın Vekilimiz Ahmet Çolakoğlu’na bize verdiği katkılardan ötürü teşekkür ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

PTT İÇİN TARİH NETLEŞİYOR

Çakır, daha sonra PTT Genel Müdürlüğü Yapı İşleri Daire Başkanı Ertan Candaş’ı ziyaret ederek, Karadeniz Ereğli’de inşaatı tamamlanmak üzere olan Postane inşaatının eksikleri ve talepleri konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Kendilerini kabul etmesinden ve desteklerinden ötürü Candaş’a teşekkür eden Çakır, postane inşaatı konusunda da tarih verdi.

Çakır, “ PTT inşaatının mart ayı içinde inşaatı tamamlanacak. Nisan ayı içinde teslim kabulü yapılarak vatandaşın hizmetine sunulacak. Onun görüşmelerini yaptık. Kendisi müteahhitle de konuştu, sürece ilişkin bilgi aldı.  Karadeniz Ereğli’nin Postane binasının mutlu sona erdirilmesi yönündeki katkılarından ötürü Sayın Candaş’a da ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Çakır ve Keleş’in Ankara temaslarının devam ettiği kaydedildi.

Paylaşın:
756 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ