logo

AKIN ÇAMCI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

  • Kdz. Ereğli’nin sevilen simalarından Akın Çamcı, önceki gün İstanbul’da vefatının ardından bugün son yolculuğuna hüzünle uğurlandı.

Kdz. Ereğli’de, Demokratik Sol Parti(DSP) eski ilçe başkanlarından ve Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Eski Şube Başkanlarından, aydın insan Akın Çamcı 74 yaşında iken önceki gün İstanbul’da tedavi görmekte olduğu hastanede hayatını kaybetti. Kdz. Ereğli Kent Konseyi Kurucu Başkanı da olan Çamcı, çevresinde sevilen ve fikrilerine değer verilen bir insan olarak tanınıyordu.

“İYİ VE AHLAKLI BİR İNSANDI”

Merhum Çamcı’nın cenazesi, 16 Kasım Çarşamba günü öğlen vakti Kdz. Ereğli Bozhane Camisinden kaldırıldı. Çamcı’nın yurt dışında yaşayan oğulları Alp ile Anıl Çamcı kardeşlerin taziyeleri kabul ettiği cenaze namazına CHP İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğrul, TSO Başkanı Arslan Keleş, Belediye Başkan Yardımcıları Haluk Okur ve Tayyar Mendeş, ADD Genel Merkez Yöneticisi Yusuf Arslan, Gülüç Eski Belediye Başkanı Aydın Güngör, Ak Parti Eski İl Yöneticisi Fatih Çakır, Siyasi parti ve STK temsilcileri ile kalabalık bir topluluk katıldı. Cami hocasının Çamcı’nın iyi ve ahlaklı bir insan olduğuna dair konuşmasından sonra, cenazesi alınan helallik ve kılınan namazın ardından toprağa verilmek üzere Şehir Mezarlığa götürüldü.

Paylaşın:
594 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ