logo

AKŞENER, ZONGULDAK’TAN EN AZ 2 VEKİL İSTİYOR

  • İYİ Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Evrim Balbaloğlu, “Liderimiz Meral Akşener’in, çalışmalarımızı yakından takip ettiğine ve memnuniyet duyduğuna şahit oldum.” dedi ve ekledi: “Sayın Akşener, çalışmalarımızın karşılığı olarak bölgeden en az 2 milletvekili çıkarabileceğimizi, bu potansiyeli bizlerde ve halkımızda gördüğünü söyledi.:

İYİ Parti Zonguldak 1. sıra Milletvekili Adayı Evrim Balbaloğlu, teşkilatların yaptığı çalışmaları Genel Başkanımız Meral Akşener tarafından da yakından takip edildiğini açıkladı.

İzlenimlerini yazılı basın açıklaması ile paylaşan Balbaloğlu, Akşener’le aynı masada olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek ederek şu ifadeleri kullandı :

AKŞENER’DEN EN AZ 2 MİLLETVEKİLİ HEDEFİ

Partimizin, Ankara’daki “ATO Congresium” Merkezinde düzenlenen “2023 Seçim Beyannamesi ve 28. Dönem Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı” ardından verilen iftarda, Sayın Genel Başkanım Meral Akşener, Sayın Milletvekili Adaylarımız Gökhan Zan, Merhum Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş, Avukat Ece Güner ile birlikte oturduğumuz masada iftarımızı açtık.

Ardından ise Sayın Genel başkanımıza Zonguldak’taki çalışmalarla ilgili bilgi aktarma imkanı buldum. Bu sırada Sayın Liderimiz Meral Akşener’in, çalışmalarımızı yakından takip ettiğine ve memnuniyet duyduğuna şahit oldum. Zonguldak halkımıza selam ve sevgilerini ileten Sayın Akşener, gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı ayrıca teşekkür ederken, çalışmalarımızın karşılığı olarak bölgeden en az 2 milletvekili çıkarabileceğimizi, bu potansiyeli bizlerde ve halkımızda gördüğünü söyledi.

Sayın Genel Bakanımıza; sözleri karşısında duyduğum memnuniyeti dile getirirken, bizlere olan güvenini boşa çıkarmayacağımız ve halkımızın büyük deştiği ile İYİ Parti olarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde en az 2 Milletvekili ile partimizi temsil edeceğimiz inancımın daha da yükseldiğini bildirdim.

Bu vesileyle; 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri ardından, Millet İttifakı ve partimizin gücü ile Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılına gireceğimiz yolda attığımız adımlara büyük destek veren Zonguldak Halkımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

Paylaşın:
294 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ