logo

BABA YURTSEVEN, GÖZYAŞLARI VE DUALARLA…

  • Zonguldak’ın Ereğli İlçesisi sakinlerinden, sevilen insan Hacı Zekeriya Yurtseven, yakınlarının gözyaşları ve dualar eşliğinde ebediyete uğurlandı.

Kdz. Ereğli’de Merhum Kadir ve merhume Habibe Yurtseven in oğlu, Avukat Musa Yurtseven, Bayram Yurtseven İsa Yurtseven, Adem Acar, Salih Acar, Hikmet Gökmen, Ayfer Tanyıldız’ın babaları, Muazzez acar’ın eşi, Turgut Tanyıldız’ın ve Durmuş Gökmen’in kayınpederi, Zeki Yurtseven, Zihni Yurtseven, Hilmi Yurtseven, Haydar Yurtseven, Yaşar Yurtseven ve Dilber Taşkıran in kardeşi, göçmenler mahallesi sakinlerinden Hacı Zekeriya Yurtseven 8 Şubat Çarşamba günü vefat etmişti

Merhum Zekeriya Yurtseven’in cenazesi 9 şubat Perşembe günü Kdz. Ereğli Safa camiindeki ikindi vakti kılınan cenaze namazından sonra Sarıkorkmaz mezarlığına defnedildi.

YOĞUN KATILIM OLDU

Aile yakınlarının taziyeleri kabul ettiği cenaze törenine ; Ak Parti İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt, TSO Başkanı Arslan Keleş, TSO Meclis Başkanı Tasin Tanyıldız, Deniz Ticaret Odası Başkanı Oğuz Ünlüer, Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman, Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları Tayyar Mendeş-Haluk Okur, LÖSEV Başkanı Tarkan Atik, TSO Önceki dönem başkanlarından Sertan Yalçın, Ak Parti eski ilçe Başkanı Fatih Çakır, hukukçular ve kalabalık bir topluluk katıldı.

MÜFTÜ KÜTÜKÇÜ,DAYANIŞMACILIĞIN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan, cenaze namazı kıldıran Kdz. Ereğli Müftüsü Sabri Kütükçü, Hacı Zekeriya Yurtseven’in caminin sevilen ve yardımsever cemaatinden olduğunu belirterek, ülkenin deprem nedeni ile zor günlerden geçtiğini hatırlattı ve topluluğa hitaben “nüans farklarını değil birlik beraberliğimizi, yardımseverliğimizi ön plana çıkartmalıyız” diye konuştu.

Paylaşın:
672 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ