logo

BABACAN, MİLLET İTTİFAKI ADAYLARI İLE VADİDE ÇALIŞTI

  • Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Millet İttifakı Zonguldak Milletvekili Adayları ile Vadi Bölgesi olarak adlandırılan Devrek ve Çaycuma ilçelerinde seçim çalışmalarına katıldı.

Millet ittifakı ortaklarından Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında Millet İttifakı Milletvekili Adayları Eylem Ertuğrul, Denizli Yavuzyılmaz, Doğa Şanlıoğlu ve Cemalettin Sağtekin ile Zonguldak’ın Devrek ve Çaycuma ilçelerinde buluştuğu bildirildi.

CHP Kdz. Ereğli örgütünden verilen bilgiye göre; ziyaretlerine Devrek Bastoncular çarşında başlayan, Devrek Belediye Başkanı Çetin Demirci ve Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ile devam eden millet ittifakı temsilcileri, Çaycuma İlçe merkezinde 2 bin kişiye çorba dağıttı.

Çaycuma ilçe merkezinde düzenlenen mitingde ise Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, milletvekili adayları Deniz Yavuzyılmaz, Eylem Ertuğrul, Doğa Şanlıoğlu ve Cemalettin Sağtekin birer konuşma yaptı. Konuşmalarda ağırlıklı olarak ekonomik krizin ülkeyi getirdiği durum nedeni ile iktidar eleştirilirken, sorunların çözümünün millet ittifakı iktidarında olduğu vurgulandı.

Esnaf ziyaretlerine devam eden millet ittifakı temsilcilerinin halktan yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Paylaşın:
310 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ