logo

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ İL BİRİNCİSİ OLDU

  • Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Özel Bahçeşehir Koleji Kdz. Ereğli Kampüsü ekibi ZONSES Müzik yarışmasında il birincisi oldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Zonguldak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce bu yıl ikincisi düzenlenen ZONSES Liseler Arası Müzik Yarışması Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi(ZBEÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

ZBEÜ Kapalı Spor Salonunda yapılan ve geçtiğimiz yıl birinci olan Mehmet Çelikel Lisesi Müzik gurubunun açılış şarkısı ile başlayan yarışmada, Milli Eğitim Müdürlüğünce seçilen ön değerlendirme jürisinin belirlediği 11 okul sahne aldı. 19 Mayıs Cuma günü saat 18.00’de başlayan yarışma zorlu çekişmeler sahne olurken, Özel Alaplı Bahçeşehir Koleji Kdz. Ereğli Kampüsü ekibi il birincisi oldu. Ekip, kupasını ve 15 bin liralık büyük ödülünü Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın elinden aldı.

“MUHTEŞEM SAHNE PERFORMANSIYLA…”

Okuldan yapılan açıklamada, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinleri kapsamında Bülent Ecevit Üniversitesinde düzenlenen ZONSES Müzik yarışmasında okulumuz Lise müzik grubu Zonguldak İl Birincisi olmuştur. Bu büyük başarıya imza atan müzik öğretmenlerimizi ve muhteşem sahne performanslarıyla izleyicileri büyüleyen öğrencilerimizi yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.” denildi.

Paylaşın:
439 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ