logo

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ SERVİS ULAŞIMINI KENDİSİ ÜSTLENDİ

  • Bahçeşehir Koleji Kdz. Ereğli Kampüsü Yöneticisi Nilay Serter, “2023-2024 eğitim öğretim yılında öğrencilerimiz için Ereğli ve Alaplı güzergâhı okul servis ulaşım hizmetini okulumuza ait servis araçları ve sürücü kadromuzla , Bahçeşehir Koleji Kdz. Ereğli Kampüsü olarak üstlenmiş bulunmaktayız.” dedi.

Okuldan yapılan açıklamada, 2023-2024 öğretim yılı başından itibaren öğrenci ve öğretmen servislerinin okulun kendisine ait araçlarla ve personelle yapılacağı kaydedildi.

Bahçeşehir Koleji Kdz. Ereğli Kampüsü Yöneticisi Nilay Serter, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, okulun öğrencilerin daha güvenli eğitim alabilmeleri için yatırımlarına devam ettiğini vurgulayarak, “2023-2024 eğitim öğretim yılında öğrencilerimiz için Ereğli ve Alaplı güzergâhı okul servis ulaşım hizmetini okulumuza ait servis araçları ve sürücü kadromuzla , Bahçeşehir Koleji Kdz. Ereğli Kampüsü olarak üstlenmiş bulunmaktayız. Öğrencilerimizin daha kaliteli, güvenli, rutin denetimli, hijyen ve trafik kontrollü kampüsümüze ait servis araçları ve kadrolu servis şoförlerinin de aylık eğitimlere tabi tutulduğu bir sistemle okul ulaşım hizmetini kendi bünyemizde vermeye 2023-2024 öğretim yılı ile başlıyoruz.” dedi.

Paylaşın:
652 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ