logo

BALBALOĞLU: BU TEVECCÜH, İKTİDARA İLERLEDİĞİMİZİN KANITIDIR

Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, İyi Parti Grup Başkanı Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu ile Samsun Milletvekili Yerel Yönetimler Başkanı Bedri Yaşar’ın Zonguldak ziyaretlerini değerlendirirken, “Zonguldak genelinde gerçekleşen ziyaretlerde hemşehrilerimizin Sayın Milletvekillerimize gösterdikleri teveccüh İyi Parti’mizin iktidar yolunda sağlam adımlarla ilerlediğinin somut kanıtıdır.” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Grup Başkanı Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu ile Samsun Milletvekili-Yerel Yönetimler Başkanı Bedri Yaşar, Zonguldak’ta bir dizi ziyaret ve gerçekleştirdi.

İyi Partili yöneticilerinin 21 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilen Zonguldak temaslarını, İl Başkanı Yavuz Erkmen, İl Disiplin Kurulu Başkanı Asım Tazegül ile birlikte katılan Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, gözlemlerini haber merkezimize özetledi.

PROTOKOL VE ESNAF ZİYARETLERİ…

Zonguldak temasları kapsamında Vali Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın makamlarında ziyaret edildiğini belirten Balbaloğlu, aynı kapsamda Gökçebey ilçesinin İyi Parti’li Belediye Başkanı Vedat Öztürk ile İlçe Başkanı İsmail Demirbaş’ın ziyaret edildiğini ve ayrıca ilçe esnafı ile temas kurularak sorun ve şikâyetlerini dinlenildiğini belirtti.

YOĞUN PROGRAM…

Balbaloğlu yoğun geçen Zonguldak programında ; Ticaret ve Sanayi Odası, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS), Şehit Aileleri Derneği, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi, Muhtarlar Derneği, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği’ne ziyaretler gerçekleştirilerek sorun ve taleplerin dinlenildiğini karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğunu bildirdi.

BALBALOĞLU MEMNUNİYETİNİ İFADE ETTİ

Ziyaretlerin ardından Zonguldak İYİ Parti İl Başkanlığına geçerek parti çalışmaları, bölge halkının siyaseten beklenti, sorun ve çözümlerine ilişkin görüş alışverişinde bulunulduğunu kaydeden Balbaloğlu, memnuniyet ifade eden gözlemlerini ve duygularını şöyle açıkladı:

“Milletvekillerimiz Sayın İsmail Tatlıoğlu ve geçtiğimiz hafta ilçemizde ağırlamaktan onur duyduğumuz Sayın Bedri Yaşar Karadeniz Ereğli’yi ayrıca ziyaret edeceklerini söyleyerek sevgi ve selamlarını ilettiler. Elverişsiz mevsim şartlarını göz ardı ederek bölgemize gerçekleştirdikleri ziyaret için Sayın Milletvekilerimize müteşekkiriz.

“BU TEVECCÜH İKTİDAR YOLUNDA İLERLEDİĞİMİZİN SOMUT KANITIDIR

Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in ‘liyakat’ vurgusu Milletvekillerimizin bölgemizi ziyaretlerindeki sorunların çözümüne dair bakış açıları Zonguldak’a damgasını vurmuştur. Liyakatin olmadığı yerde kaos bitmez. Kaosun bitmediği yerde hiç kimse sağlıklı düşünemez. Sağlıklı düşüncenin olmadığı yerde tedbir alınamaz. Zonguldak genelinde gerçekleşen ziyaretlerde hemşehrilerimizin Sayın Milletvekillerimize gösterdikleri teveccüh İyi Parti’mizin iktidar yolunda sağlam adımlarla ilerlediğinin somut kanıtıdır.

İnsanların aldıkları eğitimin kalitesi ve mutluluğu devletin adaletine, huzuru da ekonomilerine bağlıdır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Her şey daha İYİ olacak. Türkiye İYİ olacak. Zonguldak İYİ olacak.”

Paylaşın:
1636 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ