logo

BALBALOĞLU; GÜNEŞLİ VE ÇAYLIOĞLU’NDA “İYİ” TEMASLARDA…

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, hafta sonu köy ziyaretleri kapsamında Çaylıoğlu ve Güneşli köylerinde temaslarda bulunduğunu açıklarken “…Gözlerinde İYİ Parti’mizin Türk siyasetine getirdiği heyecan, sözlerinde de olumlu geri dönüşler almak bizleri çok sevindiriyor.” paylaşımında bulundu.

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, hafta sonu köy ziyaretleri kapsamında Çaylıoğlu ve Güneşli köylerinde temaslarda bulunduğunu açıkladı.

Balbaloğlu, yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde kendilerine gösterilen misafirperverliğe teşekkür ederek, “Halkımız kararan umutları, kaybolan hayallerini ve geleceğe dair endişelerini her ziyaretimizde bizlere paylaşıyor. Gözlerinde İYİ Parti’mizin Türk siyasetine getirdiği heyecan, sözlerinde de olumlu geri dönüşler almak bizleri çok sevindiriyor.” paylaşımında bulundu.

Balbaloğlu siyasi mesajlar da vermeyi tercih ettiği paylaşımına şöyle devam etti:

“Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki İYİ Parti Liyakatli, dürüst, ilkeli ve deneyimli kadroları ile Türkiye Cumhuriyeti ve devletin değerlerini korumaya, vatanımızı muhasir medeniyetler seviyesine çıkarmaya hazırdır.

Bizim Memleket diye bir meselemiz, millet diye bir derdimiz var. Huzur, güven, adalet diye bir idealimiz var. Bizim hukuk diye bir mecburiyetimiz, ahlâk diye bir önceliğimiz var. Biz İyi Parti’yiz.”

Galeri fotoğrafları :

Paylaşın:
1018 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ