logo

BALBALOĞLU TAT METAL’DE!

  • İyi Parti Zonguldak 1. sıra Milletvekili Adayı Evrim Balbaloğlu hafta başını Kdz. Ereğli’de pazaryeri ziyareti İş Dünyasına ayırdı.

Gün içerisinde Kdz. Ereğli çarşı pazaryeri ziyareti yaparak esnaf ve alışveriş yapanlarla görüşerek sohbet eden Balbaloğlu, ekibi ile birlikte tanıtım broşürü dağıtıp görüş alıverişinde bulundu.

Sosyal Medya paylaşımına göre Balbaloğlu; öğleden sonra ise Kdz. Ereğli Organize Sanayi Bölgesinde(OSB) faaliyet gösteren Tat Metal çelik Fabrikası ve Us Mühendislik işletmesini ziyaret etti. Tat Metal’de şirket ortakları Akın Tatoğlu ile Hayrettin Yavuz ile görüşen Balbaloğlu, şirketin İSO 500 listesinde yer almasının önemine değinerek, çevreye duyarlı tesislerde, üretim ve istihdam artışı diledi. Ziyareti gazetemize değerlendiren Balbaloğlu, “Tat Metal Çelik ziyaretimiz bizi gururlandırdı. Ortaklık kültürü ile büyüyen, 800 kişi istihdam eden ve 1,5 milyon tonluk üretim kapasitesine ulaşan gururumuz Tat Metal Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Akın Tatoğlu, bize sanayi sektöründeki işletmelerle ilgili önemli bilgilendirmede bulundu. Sanayi ve çelik sektörünün zahmetli bir iş olduğunu ancak yatırımcıların ferdi menfaatlerin ötesinde işbirliği ve azimle hareket ettiklerinde kazanç ve katma değer sağlayabileceklerini anlatan Sayın Tatoğlu’na bize vakit ayırdığı için çok teşekkür ederiz. Bölgede yaşanan işsizlik, göç ve yatırım eksikliğini gibi sorunları elini taşın altına koyan, böyle kıymetli iş insanlarımızla işbirliği halinde daha kolay çözeriz.” dedi.

Us Mühendislik’te İşletme sahibi Zeki Us ile görüş alışverişinde bulunan Balbaloğlu, Us’a çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi, Zeki Us’un bölgeye yönelik tavsiyelerini dinleyerek teşekkür etti.

Paylaşın:
682 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ