logo

BOZKUŞ, TÜM PAYDAŞLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Kdz. Ereğli’de yayın yapan Ereğli FM Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bozkuş, 28. yıldönümü kutlama mesajında paydaşlarını unutmayarak, “yol arkadaşlarımız olan çalışanlarımıza ve bu yolda bize güç veren siz değerli dinleyici ve okurlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yerel radyo yayını yapan Ereğli FM, kuruluşunun 28’inci yılını kutluyor.

Ereğli FM Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bozkuş, Yayın ve Reklam Müdürlüğünü Arzu Tekin, Haber Merkezi Yönetmenliğini ise Yusuf Zobar’ın üstlendiği Ereğli FM’nin kuruluş yıldönümüne ilişkin bir mesaj yayımladı.

Bozkuş’un mesajı şöyle:

1 Nisan 1994 yılında Seç FM adıyla yayın hayatına başlayan ve 1996 yılında bugün ki adını alan radyomuz Ereğli FM’i 10 yıl önce devraldığımızda, bölge radyoculuğuna farklı bir ivme kazandırmayı, tarafsız ve cesur radyo kimliği ile daima kulaklar da olmayı hedeflemiştik.

Bugün, özellikle son bir yılda radyomuzun bir müzik kutusundan çıkıp, haber bülten ve programları, gündeme ilişkin söyleşiler, eğitici ve bilgilendirici yayınlarla önemli mesafeler alarak siz değerli dinleyicilerinde destekleri ile radyo yayıncılığına yön veren konuma gelmesi ve bu yönü ile öncü bir rol üstlenmesi, hedeflediğimiz yolda emin adımlarla ilerlediğimizin göstergesidir.

Radyomuzun müzik ve haber yayınlarının yanı, sıra kurduğumuz haber merkezi ile www.ereglifm.com.tr internet adresi üzerinden, güncel gelişmelerin takip edildiği haber sitesini de bünyesine katması ve bu alanda da kısa sürede en çok takip edilen internet siteleri arasında kendine yer bulması da, siz değerli takipçileri destekleri ile olmuştur.

Radyomuzun 28. kuruluş yıldönümü vesilesi ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada, şarkılar ile sizlerin kalp ve yüreğine dokunmaya, haberlerimizle sesiniz olamaya devam edeceğimizi ifade ederken, yol arkadaşlarımız olan çalışanlarımıza ve bu yolda bize güç veren siz değerli dinleyici ve okurlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Haber Hayat Yayıncılık Ekibi olarak; refikimiz Ereğli FM ailesin kutlar, başarılı yayınların devamını dileriz.

Paylaşın:
812 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ