logo

26 Haziran 2021

BÜYÜK ANADOLU EREĞLİ OTEL’DE YENİ DÖNEM BAŞLADI!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, konaklama ve dinlenme tesisi Büyük Anadolu Ereğli Otel, yeni düzenlemesi ve yüzü ile ‘Yeni Dönem’ de hizmete açıldı.

İlçeye bağlı Gülüç beldesinde kurulu ve bölgenin tek ‘4 yıldızlı’ tesislerine sahip Büyük Anadolu Ereğli Otel, ülke genelinde olduğu gibi bölgede de etkisini sürdüren Koronavirüs (Covid-19) salgını süresince, müşteri sağlığı ve memnuniyetine ilişkin öncelikle olarak “maske-mesafe-hijyen” kurallarını en üst seviyede tutarak, alınan tedbirler kapsamında müşteri hizmetini sürdürdü.

YENİ DÜZENLEME VE ÇALIŞMALAR

Bunun yanı sıra müşteriye daha iyi hizmet verebilme çalışmalarını da gözden geçiren Büyük Anadolu Ereğli Otel Yönetimi, aldığı bir dizi kararları da bu süreçte hayata geçirdi. Özellikle yaz sezonuna da girilmesiyle açık alanlarını daha kapsamlı kullanmayı öne çıkaran kararlar arasında; yeniden çevre düzenlemesi yapılarak, şelale, çeşitli etkinliklerde kullanılabilecek dev ekran ve sosyal mesafeye uygun oturma düzeni gibi birçok detayı aktif hale getirdi.

AQUAPARK-SEYİR PLATFORMU

Büyük Anadolu Ereğli Otel’in yaz sezonunda ‘vazgeçilmezi’ olan Açık Havuz ve AquaPark keyfi, bu yıl müşteri memnuniyetinde yine ilkleri yaşatacak halde düzenlendi. Bunun yanı sıra, Gülüç Deresi kenarında oluşturulan platformdaki oturma grupları, müşterilere dinlenmenin keyfini, dere manzarası ile bütünleştirdi. Bölgede tek olan Büyük Anadolu Ereğli Otel, konaklama müşterilerine gösterdiği ayrıcalıklıkları, yaz sezonunda açık havuz ve aquapark ile bütünleştirerek; sezonda gerçekleştirilecek nişan, nikah, düğün, yaş günü, gibi özel kutlamalarda da hizmete sunuyor. 200 yatak kapasiteli, 2000, 1000 ve 500 kişilik çok amaçlı toplantı salonları, 1000 kişi kapasiteli kahvaltı ve açık büfe alakartı, 350 kişi kapasiteli restoranı, kapalı yüzme havuzu, Türk ve Fin Hamamı, sauna, masaj, spor salonları ile geniş kapasiteli otoparka sahip Büyük Anadolu Ereğli Otel’den hizmet alabilmek için, (0372) 318 00 88 nolu telefon ile rezervasyon yaptırabilirsiniz. (TANITIM/HABER)

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
2623 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ