logo

ÇAKIR, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AKSOY’U ZİYARET ETTİ

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy’a ziyarette bulundu. Ziyarette Koronavirüs sürecine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy’a makamında ziyarette bulundu. Çakır, uzaktan eğitim sisteminin Ereğli’deki durumu konusunda Aksoy’dan bilgi aldı. Çalışmalarında başarılar diledi.

Aksoy da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Koronavirüs salgınının eğitim hayatını aksatmaması için gereken tüm önlemlerin alındığını belirterek, Çakır’a teşekkür etti.

“UZAKTAN EĞİTİM ÇALIŞMALARI PLANLANDIĞI GİBİ..”

AK Parti İlçe Başkanı Çakır, ziyarete ilişkin değerlendirmesinde, “İlçemizde koronavirüs salgını dolayısıyla okulların kapatılmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığımızın başlattığı uzaktan eğitim çalışmaları hakkında sayın Aksoy’dan bilgi aldım. Çalışmaların planlandığı gibi devam ettiği ve herhangi bir aksaklık bulunmadığını öğrenmekten ötürü memnun olduk. Bugüne kadar olduğu gibi Koronavirüs pandemisinin etkisini sürdürdüğü günlerde de Milli Eğitim camiamızın yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle tüm öğretmen, öğrenci ve idarecilerimize sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Paylaşın:
740 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ