logo

CANLI YAYIN ARACI BAĞLIK BALKONLARINA SESLENDİ

Kdz. Ereğli Belediyesi projesi olan ‘Evde Kal Aşkım Ereğli’ canlı yayın aracı, Bağlık Mahallesi halkını balkonlardan da olsa coşturmayı bildi. Halk beğenisini alkışlarla ifade etti.

Koronavirüs salgını ile mücadelede şehirde sağlık ve hijyen tedbirlerini alan Kdz. Ereğli Belediyesi, sosyal bir projeyi de hayata geçirdi.

Projeyle Belediye zabıta ekipleri eşliğinde canlı müzik donanımları ve yerel sanatçıların olduğu üstü açık araç, mahallelerde dolaşarak, duraklamalarda halkın kısa süreliğine de olsa hoşça vakit geçirmesini sağladı. Özellikle COVİD -19 salgını döneminde evde kalan çocuklar için düşünülen proje, sokağa çıkma yasağının olduğu cumartesi -pazar günlerinde de uygulandı.

BEĞENİLDİ, ALKIŞ ALDI…

19 Nisan Pazar günü akşam saatlerinde Bağlık Mahallesinde duraklayan ekibe İsmail Mazlumcu sokak sakinlerinin pencere ve balkonlardan ilgisi yoğun oldu. Proje kapsamında, üzerinde Belediye Başkanı Halil Posbıyık imzalı ‘Evde Kal Aşkım Ereğli’ yazılı üstü açık araçta bulunan sanatçılar, halkı selamlayarak kurallara uyulmasını konusunda anonslar yaptılar. Canlı müzik eşliğinde coşkulu şarkılar söyleyen ve balkonlardan kendilerine eşlik eden halkın istek şarkılarına karşılık veren sanatçılar, zor günlerin geçeceğini hep birlikte eğleneceklerini söyleyerek alkış aldılar.

KURALLARI İHLAL ETMEDEN EĞLENDİLER

Canlı yayın aracının geçişinden memnun olan halkın, kurallara uymaya özen gösterdiği, pencere ile balkonlara çıkarak eğlendiği, şarkılara alkışlarla eşlik ettiği ve Türk Bayraklarını dalgalandırdıkları gözlendi.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
1106 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ