logo

CHP’DE BAŞVURU YOĞUNLUĞU YAŞANACAK

  • CHP Kdz. Ereğli örgütünde Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusu yoğunluğu yaşanması bekleniyor.

2024 yılı 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri yaklaşırken Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’nde Belediye Başkanlığı ve diğer organlara Aday Adaylığı başvuruları 28 Kasım Salı günü sona erecek.

Buna göre 27-28 Kasım tarihlerinde Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde CHP örgütünde başvuru hareketliliği yaşanması bekleniyor.

Şu ana kadar başvurusunu resmileştiren ilk ve tek isim olan Mevcut Belediye Başkanı Halil Posbıyık dışında, Adaylık için yola çıktığı bilinen Muhittin Dikmen, Harun Kaçmaz ve Emrah Kararslan, sosyal medya hesaplarından aday adaylıklarını açıklamışlardı, başvurularını 27 Kasım Pazartesi günü resmileştirmeleri bekleniyor. Sertan Ocakcı ve Osman Yavuz’un ise henüz bir açıklama yapmadıkları ancak Aday Adaylığı başvurusunda bulunacakları siyasi çevrelerde konuşuluyor.

ÇİVİCİ FAKTÖRÜ!.

Öte yandan; 2019 yılı seçimlerinin iddialı Aday Adaylarından Erol Çivici’nin ise hala sessizliğini korumasına rağmen üzerinde anlaşılan tek isim olursa Adaylık düşünebileceği değerlendiriliyor.

.

CHP’de aday adaylığı başvurusu için ilgili formların doldurularak teslim edilmesi ve 17 bin 500 tl. genel merkez hesabına, aynı tutar ilçe örgütü hesabına yatırılması gerekiyor.

İlgili genelgeye ve bilgi- belgelere ulaşmak için tıklayınız :

https://haberhayat.net/wp-content/uploads/2023/11/Open.pdf

Paylaşın:
542 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ