logo

CHP’Lİ BUKET MÜFTÜOĞLU TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR

  • • CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Buket Müftüoğlu, aldığı yoğun davetler ve planladığı program kapsamında temaslarını sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Buket Müftüoğlu, adaylık yolunda çalışmalarını hızlandırdı.

Hafta başında CHP ile ADD’nin kıdemli isimlerinden ve 2019 yılı Belediye Başkanı Aday Adaylarından olan Mali Müşavir Semih Özkök’ü ziyaret eden Müftüoğlu, duygusal bir görüşme olduğunu belirttiği paylaşımında, “Güzel ve umutlu duygular taşıyoruz ekip olarak. Doğru zaman ve doğru zeminde yola koyulduğumuzu bilerek…” ifadelerini kullandı.

Semih Özkök’ün yıllar içinde şehir adına yazdığı birbirinden değerli raporları kendisine teslim ettiğini de belirten Müftüoğlu, DTO Yönetim Kurulu Üyesi Kağan Boy ile birlikte ziyaretlerine devam etti.

“YETER ARTIK” DEDİ

27 Aralık Çarşamba günü temaslarını sürdüren Müftüoğlu, Pençe Kilit Operasyonu sırasında şehit olan askerleri anmak ve terörü lanetlemek amaçlı Atatürk Anıtı önünde CHP Kdz. Ereğli örgütü tarafından düzenlenen ‘Yeter Artık’ temalı basın açıklamasına diğer aday adayları ile birlikte katıldı ve “Başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm Türk milletinin başı sağ olsun” mesajını paylaştı.

“DERNEKLER BİR ARADA TEK BİR BİNADA OLACAK” SÖZÜ VERDİ

Müftüoğlu, daha sonra Kdz. Ereğli Liseliler Yardımlaşma Derneği yönetimini ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı Nalan Genç ve kalabalık bir grup tarafından karşılanan Müftüoğlu, “her yerde olduğu gibi teyzelerimin dayılarımın sınıf arkadaşları benim spordan, mahalleden arkadaşlarım kalabalık ve coşkulu bir toplantı yaptık. Birbiriyle eşdeğer, amacı tamamen yardımlaşma ve gelişme olan bu derneklerin aynı binada konferans ve etkinlik salonlarının bulunduğu bir binanın sözünü verdim.” dedi.

NOSTALJİK VE DUYGUSAL ANLAR!

Temaslarına Yeni Mahalle Spor Kulübü ile devam eden Müftüoğlu, buradaki samimi ortamı şöyle tarif etti: “Çocukluğuma şahit Özel Eroğlu, Erol Erdem Sevgili Adil Abi yanı sıra Can Fındık, Mustafa Karadeniz, Mehmet Karadeniz, Bozhane’den sevgili Şenol, çocukluk arkadaşım Ertan Erdil oldukça kalabalık ve samimi bir sohbet oldu. Bu arada babam (merhum)Tuncer Müftüoğlu’nun Yenimahalle Spor kulübü Başkanlığı yapmış olduğu için duvarda ki fotoğrafından da etkilenen Müftüoğlu Ereğli’nin tarihi burada yatıyor dedi.”

“GÖRDÜĞÜM İLGİ İLE AĞIR BİR SORUMLULUK YÜKLENDİĞİNİN BİLİNCİNDEYİM”

Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Buket Müftüoğlu, aldığı yoğun davetler ve planlanan program kapsamında ziyaret ve görüşmelerine devam edeceğini bildirirken, temaslarda gördüğü ilginin kendisini memnun etmekle kalmadığını, ağır bir sorumluluk da yüklendiğinin bilincinde olduğunu söyledi.

Paylaşın:
272 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ