logo

CHP’Lİ DİKMEN : “EREĞLİ’YE BASAMAK ATLATABİLİRİZ”

  • CHP’den Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıklayan Muhittin Dikmen ERMED ziyaretinde  “Hep birlikte Ereğli’ye basamak atlatabiliriz” diye konuştu.

2024 yılı Yerel seçimlerinde Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı için CHP’den Aday Adayı olduğunu açıklayan Muhittin Dikmen, Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) yönetimini ziyaret etti.

12 Ekim 2023 Perşembe günü Haber Hayat Yayıncılık ofisinde gerçekleşen ziyarete eşi Emekli Öğretmen Tunay Dikmen ile birlikte gelen Muhittin Dikmen’i, Dernek Başkanı Doğan Gönüllü, Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, Denetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özaydın ve üye Ülkü Gönüllü karşıladı.

“EREĞLİ’YE HİZMET BORCUM VAR”

Aday Adaylığı sürecini değerlendirirken, Belediye Başkanlığının hizmet üretmek için en üst makam kabul ettiğini belirten Dikmen, projeleri ile memleketi Ereğli’ye hizmet borcunu ödemek istediğini ifade etti. Konuşmasında; hayırseverliğin ailesinde gelenek olduğunu, liderlik vasfı taşıdığını, takım çalışmasına yatkınlığını ve adaletli davranma konusundaki hassasiyetini sık sık vurgulayan Dikmen, “hep birlikte Ereğli’ye basamak atlatabiliriz” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANLIĞI EN ÖNEMLİ HİZMET ÜRETME MAKAMIDIR”

Dikmen siyasi süreçte polemiklerden uzak bir dönem geçirmeyi planladığını belirterek, “hangi partiden, görüşten olursa olsun hiç bir aday adayı ve tüm görevliler hakkında kötü konuşmayacağız” dedi.  Konuşmasında birlik beraberlik mesajları veren Dikmen, “Ben liderlik vasfımla Ereğli’de insanları bir araya getirerek o insanlarla birlikte proje üretip şimdiye kadar tüm yapılanlardan daha iyisini hedef alarak çıtayı yükseltmek ve bu konularda hizmet üretmek istiyorum. Bunun için de en önemli makam belediye başkanlığıdır.” dedi.

Şehirle ilgili yapılacak projelerde öncelik sıralamasını önemsediğini vurgulayan Dikmen, aile hayatından ve ticari faaliyetlerinden söz ederken, toplumsal kazancın en değerli kazanç olduğunu söyledi.

GÖNÜLLÜ: “MEDYA DENETLEYİCİDİR”

Dikmen’e teşekkür eden ERMED Başkanı Doğan Gönüllü’de, ERMED’in kuruluş felsefesi, üye yapısı ile ilgili bilgi verdiği konuşmasında,  basın mesleğinin kamusal denetleyici görevini CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun da sık sık vurguladığını hatırlatarak,  Dikmen’e ve eşine siyaset yolunda başarılar diledi. Kapan ve Özaydın’da aday adaylığı döneminde farkındalık oluşturulmasının öneminde dikkat çekti ve gazetecilerin mesleki ilkeler çerçevesinde yetki, görev ve sorumlukları ile ilgili bilgilendirmede bulundu.  

Toplantı sohbet ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Paylaşın:
320 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ