logo

CHP’NİN EKONOMİ MASASI EREĞLİ TSO’DA KURULDU !

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Ekonomi Masası Heyeti, partinin Ekonomi Politikaları ve İşveren Örgütlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ile birlikte Kdz. Ereğli’ye geldi.

Ülke çapında toplantılar düzenleyerek raporlar hazırlayan ‘CHP Ekonomi Masası Heyeti’nden bir grup parti yöneticisi ve milletvekili, Zonguldak temaslarının ardından Kdz. Ereğli’ye geldi.

HEYET BAŞKANI ÖZTRAK VE MİLLETVEKİLLERİ YER ALDI

Ekonomi Politikaları ve İşveren Örgütlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak başkanlığındaki heyette; Enerji ve Altyapı Projelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, İstanbul Milletvekilleri Akif Hamzaçebi, Enis Berberoğlu, Gökhan Zeybek, Turan Aydoğan, İzmir Milletvekili Bedri Serter, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat’ta yer aldı.

TERSANELER BÖLGESİNDE VE TSO’DA TOPLANTILAR DÜZENLENDİ

CHP Heyeti, Ereğli Tersaneler Bölgesinde firma temsilcileri ile gerçekleştirilen görüşmelerin ardından Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki programa katıldı. Toplantıya Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Deniz Ticaret Odası Şube Başkanı İrfan Erdem, CHP Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, partililer ve iş adamları katıldı. Öztrak, burada bir konuşma yaparak ekonomi üzerinden hükümete eleştirilerde bulundu ve soruları cevaplandırdı.

Heyet üyeleri ile görüşen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, sosyal medya hesabında toplantı fotoğraflarını paylaşarak Ekonomi Masası Heyeti’ne çalışmalarında başarılar diledi.

Paylaşın:
575 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ