logo

ÇINAR BORU’YA TSO’DAN PLAKET

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) yöneticileri, 2020 İSO 500 listesinde yer alan Çınar Boru firmasını ziyaret ederek başarılarından dolayı plaket takdim etti.

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) her yıl yaptığı araştırma sonucunda belirlenen Türkiye’nin en büyük ilk 500 Sanayi Kuruluşu arasında uzun zamandır yer alan Çınar Boru Profil A.Ş. firması 2020 Yılı sonuçlarına göre bu başarısını yineleyerek 325. Sırada yer alma başarısı göstermişti.

Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş’in Başkan Yardımcısı Tasin Tanyıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Bakkaloğlu, Özgür Erdoğan ve Genel Sekreter Gündüz Acar’la birlikte Çınar Boru firmasına ziyaret gerçekleştirdikleri bildirildi.

Oda’dan yapılan yazılı açıklamaya göre; Çınar Boru yöneticilerini başarılarından dolayı tebrik eden Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, her sene katlanarak başarıların artması temennisinde bulundu ve plaket takdim etti. Çınar Boru firması Yetkilileri; Aynı zamanda MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı olan Abdulkadir Çınar ile Muhammet Çınar ve Genel Müdür Ali Turan,   TSO Yönetimine ziyaretlerinden ve plaket takdiminden dolayı teşekkür ettiler.

Paylaşın:
1085 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ