logo

“ÇÜNKÜ BİZ MİLLETİN TA KENDİSİYİZ” DEDİ VE…

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, Kaptaş Köyü gezisini değerlendirdiği paylaşımında “Çünkü biz, milletin ta kendisiyiz” sözleri ile gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, ekibi ile birlikte hafta sonlarını köy gezileri ile değerlendirmeye devam ediyor. Balbaloğlu parti yöneticilerinden oluşan ekibi ile gerçekleştirdiği gezi ve ziyaretlerde halkı dinleyip notlar alıyor ve bilgilendirici broşür dağıtıyor.

Her fırsatta başarılı bir siyasetçinin sırtını belli güç odaklarına değil sadece halka dayaması gerektiğini ifade eden ve 26 Eylül Cumartesi gününü Kaptaş Bölgesinde ayıran Balbaloğlu, gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesabından şöyle paylaştı:

“İYİ bir TÜRKİYE için bugün Yönetim kurulu üyelerimizle beraber Kdz.Ereğli’ye bağlı Kaptaş köyünü ziyaret ettik. Kaptaş köyüne gösterdikleri misafirperverlikleri için kucak dolusu sevgiler.

Genel Başkanımız Sn.Meral AKŞENER’in ifade ettikleri gibi, “-Engelleri aşmak istiyorsan önce insanı seveceksin” Biz insanımızı seviyoruz. Biz vatanımızın her karış toprağını seviyoruz.

Biz İYİ PARTİ’yiz. Felaket vaktinde toplanma alanı, selamet için, buluşma noktasıyız. Çünkü ! Biz, milletin ta kendisiyiz.”

GALERİ FOTOĞRAFLARINI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ :

ı

Paylaşın:
812 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ