logo

DİKMEN: “KİMSENİN ADAMI DEĞİLİM… KARAR SİZİN”

  • Kdz. Ereğli’de CHP’den Belediye Başkan Aday Adayı Muhittin Dikmen, halka hitap ettiği tanıtım toplantısında, “Ben kimsenin adamı değilim… Herkes için çok dikkatli araştırma yapın, lütfen didik didik edin. Eşinizle çocuklarınızla kararınızı verin ve o kararı sonuna kadar savunun, çünkü sorumluluk da sizin, karar da sizin “ dedi.

Kdz. Ereğli’de CHP’den Belediye Başkan Aday Adayı Muhittin Dikmen, halkın katılımına açık tanıtım toplantısı düzenledi.

2 Aralık Cumartesi günü CHP İlçe Örgütü binası balkonunda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu yaptı.

“BANA İNANIN, GÜVENİN”

Eşi Tunay Dikmen’le birlikte partililere hitaben yaptığı konuşmada  yerli ve dost bir aday olduğunu vurgulayan Dikmen, “Kendi emeklerim ve çabalarımla Cumhuriyet Halk Parti’mizin Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adayıyım. Kimsenin torpili veya ricası ile bu noktaya gelmedim. Kimsenin adamı da değilim. Yanımda olan sadece partim ve Karadeniz Ereğli halkıdır. İşte bu sebeple de Karadeniz Ereğli halkına her hizmetimde Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilkelerini, hedeflerini, altı okunu bir an olsun aklımdan çıkarmayacağım. Yolumuz, Atatürk’ün çizdiği yoldur. Yolumuz açık ve aydınlıktır. Sizler de bana inan ve güvenin” dedi.

Belediye Başkanlığının 30 yıllık hayali olduğunu tekrarlayan Dikmen, aday adaylığı döneminde gerçekleştirdiği ziyaret, etkileşim ve farkındalık faaliyetlerini özetledikten sonra duygulandığını ifade etti ve konuşmasına metne bağlı kalmadan devam etti.

19 Kasım afetine de değinen Dikmen, geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerini iletti.

EN ÇOK PROJELERİ VE EKİBİ SORULUYOR

Dikmen, partisine ve ilkelerine aidiyetini vurgulayarak, “şunu açık yüreklilikle ifade etmek isterim ki, ben hala yıllardır kadim dostluklar yaşattığımız arkadaşlarımızın görev yaptıkları ilçe örgütümün aday adayıyım. Ben her iki değerli milletvekilimizin, Zonguldak il örgütümüzün aday adayıyım. Ben partimizin genel merkezinin aday adayıyım. Ben Muhittin Dikmen, binlerce Cumhuriyet Halk Partisi üyesinin aday adayıyım. Çünkü ben kendimi hiçbir zaman bu güzel ailenin dışında ya da onun üstünde görmedim.”  diye konuştu.

Projelerinin ve ekibinin kendisine sıklıkla sorulduğunu bildiren Dikmen, belediyenin başarılı bir ekibi olduğunu savundu ve  “Karadeniz Ereğli’ye yapılacak en büyük iyilik, vatandaşın temel ihtiyaçlarını giderecek, onu belli başlı sorun ve sıkıntılardan kurtaracak; belki büyük, belki küçük proje ve hizmetleri sizlere sunmaktır. Dolayısıyla da benim proje üreticim de siz olacaksınız, mimarım da çevre mühendisim de kent plancım da…” dedi.

“SORUMLULUK SİZİN”

Dikmen, konuşmasının son bölümünde, birlik beraberlik mesajları verdi ve toplumun tüm katmanlarına yönelik projeleri olduğunun örneklerini vererek bunları özetledi.  “Hep birlikte yola çıkacağız iyi ki varsınız” diyen Dikmen,  “Herkes için çok dikkatli araştırma yapın, lütfen didik didik edin, eşinizle-çocuklarınızla kararınızı verin ve o kararı sonuna kadar savunun, çünkü sorumluluk da sizin, karar da sizin “ ifadeleri ile sözlerini sonlandırdı.

Dikmen’in heyecanla sürdürdüğü konuşmaları zaman zaman alkışlarla karşılık buldu.

Paylaşın:
258 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ