logo

DİKMEN MEMNUN: “PARTİ İÇİ DEMOKRASİ İŞLİYOR”

  • CHP Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Muhittin Dikmen, partisinin genel merkezi tarafından yürütülen aday belirleme çalışmalarından duyduğu memnuniyeti, “Genel merkezimizin, aday belirleme yönteminin nasıl yapılması gerektiğini biz aday adaylarına sormasını da parti içi demokrasi kültürünün bir yansıması olarak olumlu bulmaktayım.” sözleri ile ifade etti.

2024 Yerel Seçimleri takvimi işlerken Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’nde aday belirleme çalışmalarının önemli kriterlerinden olan mülakat süreci yaşanıyor.

CHP Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Muhittin Dikmen’de, partisinin görevli milletvekilleri tarafından 8 aralık Cuma günü Zonguldak’ta yapılan mülakatı değerlendirdi.

ADAY BELİRLEME YÖNTEMİ, ADAY ADAYLARINI DA SORULDU

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut ile Tekirdağ Milletvekili İlhami Aygün tarafından tüm aday adaylarına yönelik yapılan mülakatın parti içi demokrasinin işlemesi açısından olumu baktığını ifade eden Dikmen, “Karadeniz Ereğli’mizin belediye başkan aday adayları olarak 8 Aralık Cuma günü, partimizin Zonguldak İl Örgütü’nde gerçekleştirilen mülakata katıldık. Ben, partimizin bu çalışmalarının görev, statü ve sorumluluklarımız ne olursa olsun, bizleri bir arada tutmak, birlik ve beraberliğimizi perçinlemek adına olumlu olduğunu düşünen partililerden biriyim. Genel merkezimizin, aday belirleme yönteminin nasıl yapılması gerektiğini biz aday adaylarına sormasını da parti içi demokrasi kültürünün bir yansıması olarak olumlu bulmaktayım.” dedi.

PARTİMİZİN EN DOĞRU ADAYLARLA YOLA ÇIKMA KARARLILIĞI GÖSTERECEĞİ UMUDUNU TAŞIYORUM”

Süreçten duyduğu memnuniyeti ifade eden Dikmen, paylaşımını” “Her şeyden önce, bu mülakat için görevlendirilen, yöremizdeki çalışmaları kapsamında partimizin değerli fikir önderlerinin de görüşlerini alma nezaketi gösteren Burdur Milletvekilimiz sayın İzzet Akbulut ve Tekirdağ Milletvekilimiz sayın İlhami Aygün’e; bizleri il örgütümüzde en iyi şekilde ağırlayan, görüşlerimizi paylaşabilme fırsatı veren İl Başkanımız sayın Devrim Dural ve örgüt yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bu değerlendirmeler sonucunda partimizin gerek Karadeniz Ereğli’miz gerekse de Zonguldak’ımız ve tüm ilçelerinde en doğru adaylarla yola çıkma kararlılığı göstereceği umudunu taşıyorum.” diyerek tamamladı.

REFERANSIM; PARTİM VE PARTİLİLERİMDİR”

Öte yandan Dikmen, CHP üyelerine yönelik gönderdiği kısa mesajda, “Benim Adaylık referansım ve gücüm Cumhuriyet Halk Partisi Kimliğimdir, Ereğlili Partililerimdir.” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
437 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ