logo

“EĞİTİMİN EŞİ, DOSTU, POSTU OLMAZ!”

  • Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren Artı 4 Akademi kurucu ortaklarından Alper Demir, çevrim içi katıldığı programda “Eğitimin eşi, dostu, postu olmaz.” ifadeleri ile Öğretmenler Gününde programın manşeti oldu.


Zonguldak’ın Ereği ilçesinde Artı 4 Akademi Kurucu Ortaklarından Alper Demir, Eğitimci Şahin Aybek’in Youtube Kanalı ’23 Derece’ ekranlarında hazırlayıp sunduğu, “Türkiye Hepimizin Eğitim Hepimizin” programına konuk olarak katıldı. Alper Demir, Aybek’in “Eğitimim paydaşları kimlerdir ve başarıdaki rolleri nelerdir? sorusu üzerine 26 dakika boyunca teorik ve pratik değerlendirmelerde bulundu.

RADİKAL ÖNERİLERİ İLE DİKKAT ÇEKTİ!

Eğitimin paydaşları olarak öğretmenler, veliler, öğrenciler ve tedarikçileri işarete eden Demir, eğitim sistemine yönelik değerlendirmelerde bulundu. “ortak akıl” vurgusu ile “Eğitimin eşi, dostu, postu olmaz. Oturduğumuz koltuklardan çocuklarımızın geleceğine dokunamayız” ifadeleriyle, Aybek’e manşet veren Demir, eğitim sistemine yönelik radikal önerilerde bulunarak ; “Okula başlama saati, ders ve teneffüs süreleri, ödevler, sınıf mevcutları, kültür sanat dersleri ve mutluluk dersi” gibi çıkışları ile dikkat çekti!

BAŞARININ KISA YOLLARI….

Öğrencilere başarılı olma yolunda pratik tavsiyelerde bulunan Başarılı Eğitimci Demir, programın sonunu şu anlamlı ifadelerle sonlandırdı:

“Mutluluk hedefe giden yolun kendisidir, asla sonuç değildir, hedef bedelini ödemeye razı olduklarımızdan bizim seçtiklerimizdir… Sevgili öğrenciler zorlar sizi iyikilere, kolaylar sizi keşkelere, götürür. Bunu asla unutmayın”

.

PROGRAMI İZLEMEK İÇİN BAĞLANTIYI TIKLAYINIZ :

Paylaşın:
401 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ