logo

ENGELLİLERE, MEMURLUK SINAVI İÇİN KURS AÇILDI

Kdz. Ereğli’de Fiziksel Engelliler Derneği tarafından engelli vatandaşlara yönelik devlet memurluğu sınavı için kurs açıldığı bildirildi.

Kdz. Ereğli’de 93 köy ve İlçe merkeziyle birlikte çeşitli engel gruplarına mensup 2 bine yakın engelli vatandaşa hizmet veren Fiziksel Engelliler Derneği 26 Nisan 2020’de yapılacak olan devlet memurluğu sınavı için kurs açtı.

Sınava girmek için engellilerin 24.01.2020 – 12.02.2020 arası sistem üzerinden ÖSYM’ ye başvuru yapmaları gerektiği belirtildi.

Fiziksel Engelliler Dernek Başkanı  İsmail Şentürk; açılan kurs hakkında verdiği bilgide; şu ifadelere yer verdi:

“Öğretmenevi toplantı salonunda açılan kurs Halk Eğitim Müdürlüğünün görevlendirmiş olduğu 5 öğretmenin eğitiminde olup haftada 5 gün 27 engelliye Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı  (E.K.P.S.S ) kursudur. Kursun açılmasında emeği geçen İlçe Kaymakamımız Sayın İsmail Çorumluoğlu’ na, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy’a, İlçe Halk Eğitim Müdürü Canan Ayan’a ve öğretmen evi Müdürü Vedat Açıkalın’a teşekkür eder, kursa katılan engellilerin 20 Nisan 2020’de yapılacak olan sınavda başarılı olmalarını dilerim.”

Paylaşın:
666 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ