logo

24 Şubat 2021

ERDEM “EĞİTİM İÇİN HER AY 20 TABLET BİZDEN”

Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Erdem, İlçe Kaymakamlığının başlattığı Tablet Kampanyasına destek olarak her ay 20 tablet bağışında bulunacaklarını açıkladı.

Kdz. Ereğli Kaymakamlığının başlattığı, imkanı olmayan öğrencilere tablet kampanyasına Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu da katıldı.

“ODAMIZ EĞİTİMİN EMRİNDEDİR”

24 Şubat 2021 Çarşamba günü, ilk parti 20 tabletin teslimi ile ilgili DTO Hizmet Binası’nda tören düzenlendi. Törene İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, DTO Başkanı İrfan Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, DTO Yönetim Kurulu üyeleri ve okul müdürleri katıldı. Törende konuşan Erdem, eğitimin önemine vurgu yaptı ve eğitimli toplumların ilerleyebileceğine dikkat çekerek, “Şahsım ve oda olarak tüm eğitimcilerimize ve öğretmenlerimize saygımız sevgimiz sonsuzdur . Odamız eğitimin ve okulların emrindedir.” dedi ve ayrıca, kurucusu olduğu Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin en çok tercih edilen okullar arasında olduğunu hatırlattı.

ÇORUMLUOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Kaymakam Çorumluoğlu da kampanyaya katılımdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Erdem ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Tabletlerin fırsat eşitliği açısından önemine değinen ve sadece okul dönemlerinde değil her zaman kullanılabileceğine dikkat çeken Çorumluoğlu, yakın zamanda geniş kitlelerin katılımı ile bir kampanya daha düzenleyeceklerini açıkladı.

KAYMAKAM’A TERSANELER SORUNUNA ÇÖZÜM PLAKETİ, DOĞRU’YA ANI PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ

Erdem, törende Kaymakam Çorumluoğlu’na tersaneler bölgesinde yaşanan sıkıntıların çözümüne, dönemin valisi Erdoğan Bektaş ile birlikte kıyı kenar çizgilerinin yeniden belirlenmesi sureti ile sunduğu katkılar nedeni ile plaket takdim etti. Ayrıca geçtiğimi günlerde vefat eden DTO Yönetim Kurulu üyesi Ali Doğru’nun çalışmaları övgü ile anılarak, oğlu Oğuz Doğru’ya plaket takdim edildi.

Tören okul müdürlerine tabletlerin teslim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
949 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ